GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ! "ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ" (τώρα) για τον Τζόκοβιτς Πορτοσάλτε και Καμπουράκης...

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Άρη Πορτοσάλτε. Κυρίως από την στιγμή που ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγ...


Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Άρη Πορτοσάλτε. Κυρίως από την στιγμή που ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με 2-0 σετ (7-6, 7-6) με αντίπαλο τον Κάρλος Αλκαράθ, μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό. Στο παρελθόν ο δημοσιογράφος είχε χαρακτηρίσει τον υπεραθλητή «κακόμοιρο ψέκι».
Δείτε το βίντεο:
@tsiamoskonstantinos

♬ Originalton - Konstantinos Tsiamos
Επίσης να μην ξεχάσουμε και τον #Καμπουράκη που είχε αποκαλέσει τον σημερινό ΧΡΥΣΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ #Τζοκοβιτς «σχιζοφρενή»

2 σχόλια

  1. Χεστήκανε και οι δυο για τον Τζόκοβιτς, μπούλιγκ στους ανεμβολίαστους ήθελαν κάνουν από τηλεοράσεως απλά ο NO-VAC τους ενοχλεί και μόνο που αναφέρουν το όνομά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα,ρε τωρα,συζηταμε για δυο ελεεινα πηγματα στον πατο στεγανου βοθρου.Και για ποιόν; Τον Νολε,που ουτε και οι ασχολουμενοι με το τενις εχουν καταλαβει την φυσιογνωμια του και τί εχει προσφερει στον πρωταθλητισμο.(Το σθενος του και το πεισμα ειναι απορροια μιας γενικης φιλοσοφιας που εχουν τετοιας κλασης πρωταθλητες.Απλα η αρνηση του συγκεκριμενου "εμβολιου"ηταν αποτελεσμα,και οπως δυστυχως αποδειχτηκε,απλης ιατρικης λογικης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση