GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουσταφά Μπαργκούτι: «Υποκριτές όσοι μιλούν, πλέον, για δύο κράτη»!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ποιος βρίσκεται πίσω από τα ΜΜΕ, ώστε να ψεύδονται για τις δήθεν ειρηνευτικές συνομιλίες, να μην μιλούν για τις...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ποιος βρίσκεται πίσω από τα ΜΜΕ, ώστε να ψεύδονται
για τις δήθεν ειρηνευτικές συνομιλίες, να μην μιλούν για τις...

"νέες ιδέες"
του "νέου αμερικανοισραηλινού σχεδίου εκεχειρίας", για το πραγματικό Ολοκαύτωμα στη Γάζα;

Δεν πρόκειται για το "θέατρο του παραλόγου" του Ιονέσκου, αλλά για συγκεκριμένο σχέδιο Γενοκτονίας κι Εθνοκάθαρσης του Παλαιστινιακού λαού, όταν μιλούν για "συνομιλίες εκεχειρίας" στο σφαγείο Γάζα. Χθες, όχι η Χαμάς, αλλά ο Δρ. Μουσταφά Μπαργκούτι, αρχηγός του Παλαιστινιακού κόμματος "Παλαιστινιακή Εθνική Πρωτοβουλία" (μέλος της σοσιαλιστής διεθνούς), βουλευτής της Παλαιστινιακής βουλής (την οποία διέλυσε πραξικοπηματικά ο δωσίλογος Αμπάς, καθόσον η κλίκα του έχασε στην πλειοψηφία, αφού η Χαμάς εξέλεξε 74 βουλευτές, απόλυτη πλειοψηφία σε σύνολο 132 εδρών της Παλαιστινιακής βουλής), έθεσε το ζήτημα στις πραγματικές του βάσεις:

Μουσταφά Μπαργκούτι: «Υποκριτές όσοι μιλούν, πλέον, για δύο κράτη»!

Επισημαίνει επίσης, όσα κρύβουν τα ΜΜΕ της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας, για την αθέτηση των συμφωνημένων και μια νέα δολοφονική "πρόταση" των αμερικανοσιωνιστών:

«Για άλλη μια φορά ο Νετανιάχου υπονομεύει την πιθανότητα μιας συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός που μπορεί να οδηγήσει σε ανταλλαγή κρατουμένων. Όσο οι ΗΠΑ απέχουν από την άσκηση σοβαρής πίεσης στον Νετανιάχου, θα μπορούσαμε να δούμε μια σοβαρή κλιμάκωση, συμπεριλαμβανομένου ενός επικίνδυνου περιφερειακού πολέμου.»

Ο εκπρόσωπος της Χαμάς Οσάμα Χαμντάν, απάντησε σε δημοσιεύματα σχετικά με την τελευταία αμερικανική πρόταση -κανένα ΜΜΕ δεν μιλάει για "νέα πρόταση" κι αποκήρυξη των ήδη συμφωνηθέντων ως τώρα-, ότι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ προτρέπει τη Χαμάς να την αποδεχθεί:
«⭕️Δεχόμαστε μόνο την εφαρμογή της πρότασης Μπάιντεν, την οποία συμφωνήσαμε πριν από λίγους μήνες (σημ. τότε, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μαζί με τους ισραηλινούς, καθόταν ο διαπραγματευτής Ισμαήλ Χανίγια, που αφού συμφώνησε, οι σιωναζί τον δολοφόνησαν μέσα στην Τεχεράνη).
⭕️Οι Ισραηλινοί υπαναχώρησαν από τα θέματα που περιλαμβάνονται στην πρόταση Μπάιντεν. Η ομιλία του Νετανιάχου σχετικά με την αποδοχή μιας "επικαιροποιημένης" πρότασης δείχνει ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν κατάφερε να τον πείσει να αποδεχτεί την προηγούμενη συμφωνία.
⭕️Οι Ηνωμένες Πολιτείες απλώς αγοράζουν χρόνο για λογαριασμό του Ισραήλ, ώστε να συνεχίσει τη Γενοκτονία του
»

Χθες... Οσάμα Χαμντάν: Η αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει πραγματική βούληση να σταματήσει τη σφαγή στη Γάζα...

"Κατανοητή" η στάση της "δημοσιογραφίας", των ειδικών "πανεπιστημιακών αναλυτών", των πολιτικών κομμάτων... αφού σιτίζονται στην πρεσβεία ασκούν "λειτούργημα" με αμοιβή. Κατάρ και Αίγυπτος, που "συζητούν" με ισραήλ και ΗΠΑ... γιατί δεν μιλούν για την "νέα πρόταση" και την αθέτηση των συμφωνηθέντων;

Αφελές το παραπάνω "ερώτημα", όταν Η Cia παρασημοφορεί τον αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών του Κατάρ...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση