GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όπως οι κουκουλοφόροι/δωσίλογοι, ταγματασφαλίτες της κατοχής...

Καμία διαφορά από τους κουκουλοφόρους/δωσίλογους και τους ταγματασφαλίτες της κατοχής, που παρέδιναν στους Ναζί ή εκτελούσαν αντιπάλους τους!

Καμία διαφορά από τους κουκουλοφόρους/δωσίλογους και τους ταγματασφαλίτες της κατοχής, που παρέδιναν στους Ναζί ή εκτελούσαν αντιπάλους τους!

1️⃣ Χτες η Κυπριακή κυβέρνηση συνέλαβε και  παρέδωσε στους Αμερικάνους που τον φυλάκισαν για να δικαστεί στις ΗΠΑ, τον Arthur Petrov, ένα Ρώσο πολίτη για … παράκαμψη των κυρώσεων!
Αξίζει να σημειωθεί ότι το αρμόδιο Κυπριακό Δικαστήριο τον Γενάρη είχε ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ το σχετικό αίτημα των ΗΠΑ να συλληφθεί και να εκδοθεί!

2️⃣ Το 2020 η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, εξέδωσε στις ΗΠΑ τον Ρώσο πολίτη Βίννικ που είχε συλλάβει με ένα απλό email των αμερικανών, για συναλλαγές με … κρυπτονομίσματα και παραβίαση των κυρώσεων!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ελληνικά δικαστήρια επανειλημμένα είχαν απορρίψει το αμερικανικό αίτημα, μέχρι που πραξικοπηματικά, η τότε πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας Σακελλαροπούλου ανέτρεψε όλες τις δικαστικές αποφάσεις για να διατάξει την έκδοσή του. Η βρωμερή αμερικανοδουλεία της, ανταμείφθηκε με το αξίωμα της  Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως είχε καταγγείλει η δικηγόρος του Βίννικ, Ζωή Κωνσταντοπούλου!

3️⃣ Παλιότερα, το 2018, οι Κοτζιάς και Τσίπρας, είχαν απελάσει, -για να ικανοποιήσουν σχετικό αίτημα της Αμερικανικής Πρεσβείας και για να αποδείξουν στο αφεντικό Πάϊατ ότι είναι πίστα γιουσουφάκια- δυο Ρώσους διπλωμάτες και είχαν απαγορεύσει την είσοδο σε μια σειρά άλλους, είχαν συλλάβει στο αεροδρόμιο Ρώσο πολίτη κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.

"Νέος Θερσίτης"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση