GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Το Ιράν θα θεωρήσει την Ιορδανία συνεργό του ισραήλ αν βοηθήσει τους αμερικανοσιωνιστές!"

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιορδανό Υπουργό Εξωτερικών, Αϊμάν Σαφάντι, είχε σήμερα ο...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιορδανό Υπουργό Εξωτερικών, Αϊμάν Σαφάντι, είχε σήμερα ο...

προσωρινός υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Αλί Μπαγκέρι.
Τα ιρανικά ΜΜΕ και το Υπουργείο Εξωτερικών δημοσίευσαν ένα πολύ σύντομο ρεπορτάζ, λίγες μόνο γραμμές, σχετικά με το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος.
Ωστόσο, σύμφωνα με τα ΜΜΕ προσκείμενα και κοντά σε ιρανικές στρατιωτικές πηγές, ο Αλί Μπαγκερί επισήμανε στον Αϊμάν Σαφάντι, ότι εάν η ιορδανική πλευρά θέλει να υποστηρίξει το σιωνιστικό καθεστώς όπως στην προηγούμενη ιρανική επιχείρηση εναντίον της σιωνιστικής οντότητας, όλες οι σχέσεις και όλες οι επαφές μεταξύ της Τεχεράνης και του Αμμάν θα ανασταλούν.
Το Ιράν θα θεωρήσει την Ιορδανία συνεργό του Ισραήλ.
Ο Μπαγκερί μετέφερε το σαφές μήνυμα του Ιράν ότι η ιρανική στρατιωτική επιχείρηση δεν θα αποτελέσει απειλή για την Ιορδανία. Επομένως, αυτή η χώρα όχι μόνο δεν πρέπει να παραχωρήσει βάσεις στο ισραήλ, τις ΗΠΑ και την Αγγλία, αλλά ούτε καν τον εναέριο χώρο της: η κατάσταση παρακολουθείται σοβαρά από το Ιράν και τις άλλες χώρες μέλη του Άξονα της Αντίστασης.

Είναι καθήκον μας να εκδικηθούμε!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση