GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΤΙΚΕΤΑ στον φετινό Αύγουστο...

Βασίλειος Τσάμης Αν έπρεπε να βάλεις στον φετινό Αύγουστο μια ετικέτα, η ετικέτα θα έγραφε «Φρενοκομείο» Ένας σχεδόν καταπιεσμένος - αποτρε...


Βασίλειος Τσάμης
Αν έπρεπε να βάλεις στον φετινό Αύγουστο μια ετικέτα, η ετικέτα θα έγραφε «Φρενοκομείο»
Ένας σχεδόν καταπιεσμένος - αποτρελαμένος πληθυσμός ξεχύθηκε παντού σαν νερό πού έσπασε το φράγμα και συμπεριφερόταν ( η πλειοψηφία)λές και η παραφροσύνη είναι η μοναδική απάντηση στα στραβά και ανάποδα της ζωής.
Η Ελλάδα έχει γίνει μια «φάρμα» πού καλλιεργεί «αγρίμια»που διψούν για αίμα κ το ψάχνουν και στον πραγματικό χώρο και στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν είναι τυχαίο γεγονός τα τόσα πολλά και ακραία περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας πού βλεπαμε σχεδόν καθημερινά πριν τίς μαζικές διακοπές.
Αν πάμε έτσι Δλδ αν το φαινόμενο δεν «κόψει» ταχύτητα, ο χειμώνας δεν θα είναι καθόλου εύκολος. Αναδύεται, αργά αλλά σταθερά, ένας κοινωνικός φασισμός και στο πέρασμα τού ισοπεδώνει τα πάντα, μα πιο πολύ το συναίσθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση