GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελικά δεν μπορούν να συλλάβουν τους πραγματικούς παιδεραστές, τους ναρκέμπορους και τους λαθρέμπορους;

Της Ιωάννας Υψηλάντη - Η μεταφορά της παπαρούνας με ελικόπτερα της CIA, από το Αφγανιστάν, δεν γινόταν μέσω...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
- Η μεταφορά της παπαρούνας με ελικόπτερα της CIA, από το Αφγανιστάν, δεν γινόταν μέσω... Τέλεγκραμ. Και κανείς δεν συνελήφθη.
- Η μεταφορά 2 τόννων κοκαΐνης, μέσω του Νoor 1, δεν γινόταν μέσω Τέλεγκραμ. Και κανείς δεν δικάστηκε.
- Η ανάρτηση στα περίπτερα κάθε είδους πορνογραφικού υλικού, η παρακολούθηση κάθε είδους πορνογραφικών ταινιών, στα σινεμά, η διάδοση της πορνογραφίας στα σχολεία με τραβεστί-δασκάλους, δεν γινόταν μέσω Τέλεγκραμ. Είναι "προπατορικό αμάρτημα".
- Οι κατασκευαστές όπλων και πολεμικού υλικού, που χρησιμοποιούνται, για να σκοτώνουν ανθρώπους, δεν το κάνουν μέσω Τέλεγκραμ, δεν συλλαμβάνονται και δεν λογοδοτούν στην Δικαιοσύνη.
- Το λαθρεμπόριο εμπορευμάτων, ενεργειακών πόρων, ανθρώπινων οργάνων, παιδιών-δούλων, δεν γινόταν, τόσα χρόνια,  μέσω Τέλεγκραμ. Με την άδεια των αρχών γινόταν και γίνεται.
Ποιους κοροϊδεύουν οι υποκριτικές κρατικές υποδομές κάθε χώρας, που έχει επιβάλλει την λογοκρισία, σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης με το πρόσχημα της "απειλής της δημόσιας ασφάλειας";;;;
Πόσα παραμύθια μας είπαν, γι΄αυτές τις... απειλές, προκειμένου να εγκαταστήσουν κάμερες παντού, για να κατασκοπεύουν κάθε μας κίνηση, αλλά τελικά δεν μπορούν να συλλάβουν τους πραγματικούς παιδεραστές, τους ναρκέμπορους και τους λαθρέμπορους;;
Αν το κάθε κράτος δεν είναι ικανό ή δεν θέλει να εντοπίσει και να συλλάβει τις απειλές, δεν μπορεί να χτυπά ακόμα ένα ανθρώπινο δικαίωμα. Αυτό της ιδιωτικότητας. Δεν είναι η ιδιωτικότητα έγκλημα! Η κατάργηση της είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση