GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ-«ΚΟΛΑΦΟΣ»! "ΑΔΕΙΑΖΕΙ" τον Πρετεντέρη (και) το in.gr για τα Τέμπη...

Ο Γιάννης Πρετεντέρης σε άρθρο του στα «Νέα Σαββατοκύριακου», με τίτλο «Πίσω στα βασικά», επιχείρησε να «ξεπλύνει» την κυβέρνηση  για μια σε...

Ο Γιάννης Πρετεντέρης σε άρθρο του στα «Νέα Σαββατοκύριακου», με τίτλο «Πίσω στα βασικά», επιχείρησε να «ξεπλύνει» την κυβέρνηση  για μια σειρά σημαντικών θεμάτων της επικαιρότητας όπως οι υποκλοπές και τα Τέμπη.
Η πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023», Μαρία Καρυστιανού, απαντώντας στο άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη, έριξε ευθείες βολές κατά του δημοσιογράφου, σε ανάρτησή της, με την ίδια να τονίζει μεταξύ άλλων ότι «ένας “δημοσιογράφος” αναφέρθηκε σε εμάς, τους γονείς που θάψαμε, όχι ότι απέμεινε από το παιδί μας, αλλά ότι μας παραδώσανε άρον άρον και ενώ το μπάζωμα ήταν σε εξέλιξη και διερωτάται αν είναι πρέπον να εκφέρουμε δημόσια την γνώμη μας για τον πρωθυπουργό -ενορχηστρωτή της υπόθεσης και υποστηρικτή του πρώην υπουργού Μεταφορών, “παρακάμπτοντας την “δικαιοσύνη” που έχει αναλάβει το γνωστό της έργο».
Αίσθηση προκαλεί  πάντως  επιλογή του in.gr -επίσης του ομίλου Μαρινάκη- να δημοσιεύσει σε περίοπτη θέση την απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού με την απάντηση «κόλαφο» - όπως την χαρακτηρίζει στο σχετικό δημοσίευμα με τίτλο «Κόλαφος η Καρυστιανού για Πρετεντέρη: Η δική σας οπτική γωνία από την πλευρά των βολεμένων, η δική μας από του δικαίου».
Είχε προηγηθεί  ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος που απάντησε με αιχμηρό τρόπο στον Γιάννη Πρετεντέρη, μέσα από άρθρο του με τίτλο «Πίσω στα θρανία: Κάποιοι πρέπει να μάθουν από την αρχή την αλφαβήτα της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης και της δημοσιογραφίας», με τον ίδιο να γράφει ότι «δημοκρατία δεν είναι το ‘’μετά από την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται’’, λες και οι πολίτες μετά από κάθε εκλογική διαδικασία οφείλουν να μπαίνουν σε πολιτική χειμερία νάρκη και να αποδέχονται αδιαμαρτύρητα κάθε κυβερνητική επιλογή» και να στρέφεται προς την κυβέρνηση, που όπως σημειώνει κυβέρνηση «εμφανώς πια έχει πρόβλημα νομιμοποίησης».

1 σχόλιο

  1. Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι Μαρινάκης και Μητσοτάκης έχουν τσακωθεί.
    Σιγά τον "κόλαφο". Το αυτονόητο λένε.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση