GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΓΛΕΙΦΕΙΣ όποιον βρεις!" ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στον Πρετεντέρη και από τον Ν. Πλακιά για το έγκλημα των Τεμπών...

Έντονες αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών έχει προκαλέσει το άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη όπου, μεταξύ άλλων, επικαλείται...


Έντονες αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών έχει προκαλέσει το άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη όπου, μεταξύ άλλων, επικαλείται την λογική για να προτείνει την σιωπή αφού η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.
Μετά την Μαρία Καρυστιανού η οποία με ανάρτηση της εξαπέλυσε τα πυρά της εναντίον του δημοσιογράφου, τονίζοντας ότι «Βαρεθήκαμε να ακούμε παραπλανητικά αφηγήματα από εντεταλμένους “δημοσιογράφους”» και ο Νίκος Πλακιάς σχολίασε το άρθρο του.
Συγκεκριμένα, τόνισε προς τον Γιάννη Πρετεντέρη ότι «η λογική ξέρεις τι λέει ; Ότι εγώ για την δολοφονία των παιδιών μου θα εγκαλέσω και θα απειλήσω τον οποιοδήποτε θεωρώ υπεύθυνο γι αυτήν. Εσυ για τα δικα σου παιδιά η λογική σου μπορεί να βασιστεί σε αυτά που λες κανένα πρόβλημα εκ μέρους μου».
Στη συνέχεια αναφέρει ότι «μερικές φορές όμως καλό είναι να κρατάμε το στόμα μας κλειστό και όταν το ανοίγουμε να λέμε τα πράγματα όπως έχουν με σεβασμό και αξιοπρέπεια και όχι να το ανοίγουμε για να βγάλουμε έξω την γλώσσα και να αρχίσουμε να γλύφουμε όποιον βρούμε μπροστά μας».
Τέλος, επισημαίνει αναφερόμενος στον Γιάννη Πρετεντέρη: «Και τέλος για να μάθεις: Το έγκλημα των ΤΕΜΠΩΝ δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο σε όλη την υφήλιο όσον αφορά τα τρένα.
Υστερόγραφο: μεγάλη ευθύνη για τον συγκεκριμένο που εδώ και χρόνια κάνει αυτήν την δουλειά έχουν και οι εργοδότες του στα ΜΜΕ που τον φιλοξενούν (ΝΕΑ ,ΒΗΜΑ κτλ )».

1 σχόλιο

  1. Για την ιστορια:Ανεκαθεν ο Πρετεντερης ηταν ενα ερπον σιχαμα,ποιο γλοιωδες απο τον Καμπουρακη,ποιο ανοητο απο τους Καψηδες(γυιους)και πιο ανυποληπτο απο τα σημερινα σκουπιδια Οικονομου και Παυλοπουλο.Με το κακομοιρο υφος και την ρυπαρη του πεννα προσπαθει να επιβιωσει απευθυνομενος σε εναν εσμουποαναπτυκτων που το επιπεδο κρετινισμου ειναι μη μετρησιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση