GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ! Εικόνες σοκ από τα χιλιάδες νεκρά ψάρια στην παραλία του Βόλου...

Εικόνες που σοκάρουν από την παραλία του Βόλου, όπου χιλιάδες νεκρά ψάρια κάλυψαν τα πάντα! Για το θέμα παρενέβη Εισαγγελέας, διατάσσοντας π...


Εικόνες που σοκάρουν από την παραλία του Βόλου, όπου χιλιάδες νεκρά ψάρια κάλυψαν τα πάντα! Για το θέμα παρενέβη Εισαγγελέας, διατάσσοντας προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια.
Συγκεκριμένα, η έρευνα η οποία ανατέθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου υπό την εποπτεία Εισαγγελέα, θα γίνει σε ειδικά εργαστήρια, όπου θα μεταφερθούν τα δείγματα που θα ληφθούν από τα νεκρά ψάρια και από τις εκβολές της Λίμνης Κάρλας στο Βόλο, για να βρεθεί η αιτία θανάτου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτός από την ποιότητα του νερού, θα εξεταστεί και η πιθανότητα να έχει εισχωρήσει κάποια ουσία στον οργανισμό των ψαριών.
Η έρευνα θα γίνει σε όλη την ακτογραμμή του Παγασητικού Κόλπου που εντοπίζονται τα νεκρά ψάρια, δηλαδή στο λιμάνι Βόλου, στην Άναυρο, στις Αλυκές και στη Ν. Αγχίαλο.
Στο «μικροσκόπιο» θα μπουν και οι ενέργειες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αναφορικά με με τη διαχείριση του θυροφράγματος της Κάρλας, καθώς σε πρόσφατη αυτοψία προέκυψε ότι τα νεκρά ψάρια υπάρχουν τόσο εντός του θυροφράγματος, όσο και σε όλο το μήκος της σήραγγας.
Όπως ανέφερε το Open για τις πρωτοφανείς αλλά και αποκρουστικές εικόνες που αντικρίζουν οι κάτοικοι του Βόλου, πολλοί κάνουν λόγο για «υγειονομική βόμβα».

Εικόνες-σοκ!
Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε  σοκαριστικές εικόνες από την παραλία του Βόλου και τα νεκρά ψάρια που ξεβράστηκαν και επέπλεαν εκεί.Δείτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση