GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλλία... Χάος με ευθύνη της Νατοϊκής αριστεράς του χαβιαριού...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Νίκη της δημοκρατίας, νικήθηκε ο φασισμός, αλλαγές, προκλήσεις...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Νίκη της δημοκρατίας, νικήθηκε ο φασισμός, αλλαγές,
προκλήσεις...

& ελληνικές αναγωγές, "αναλυτών", πολιτικών υπαλλήλων,
κομμάτων κι άλλα φαιδρά...
8 Ιούλη 2024: Πολλές, πολλές, πολλές και καλύτερες ευχές στους Γάλλους...

Το κόμμα Ανυπότακτη Γαλλία, του Ζαν Λυκ Μελανσόν, αφού διέσωσε και σταθεροποίησε τον υπάλληλο των Ρότσιλντ, ας θυμηθούμε τον Ιταλό κομουνιστή ηγέτη που δεν μασάει τα λόγια του.. "Ο ελευθεροτέκτονας Μελανσόν καλεί τους ψηφοφόρους του Νέου Λαϊκού Μετώπου να ψηφίσουν τους υποψηφίους του Μακρόν...", η κύρια πολιτική δύναμη του συνασπισμού του Νέου Λαϊκού Μετώπου που κέρδισε τις εκλογές, «μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου», τώρα ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας κατά του Μακρόν και καλεί σε κίνημα διαμαρτυρίας σε όλη τη Γαλλία. Αφού κάλεσε το "κίνημα" να ψηφίσει τον Μακρόν, τώρα θέλει κινητοποιήσεις εναντίον του Μακρόν και επιθυμεί να συγκρουστούν οι πολίτες με το σύστημα που ψήφισαν με προτροπή του Μελανσόν!

Όταν το 72% των ψηφοφόρων του "Νέου Λαϊκού Μετώπου" (Μελανσόν), ψήφισαν τον Προεδρικό συνασπισμό του Μακρόν... τι μπορεί να θέλει να μας πει τώρα ο "ποιητής" Μελανσόν;

Θυμούμαστε;

⚫️ "Εθνική Συσπείρωση" (Λε Πεν): 37,1% (10,1 εκατομμύρια ψήφοι)
🔴 "Νέο Λαϊκό Μέτωπο" (Μελανσόν): 25,8% (6,9 εκατομμύρια ψήφοι)
182 έδρες
🟡 Προεδρικός συνασπισμός του Μακρόν: 24,5% (6,5 εκατομμύρια ψήφοι) 168 έδρες 143 έδρες
🔵 Ρεπουμπλικάνοι: 5,4%
* Δεξιά/αριστερά Ανεξάρτητοι: 6,6%
Κέρδισαν σε έδρες κι όχι σε ποσοστά/ψήφους η "αριστερά" κι ο Μακρόν, εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, υπέρ της "δημοκρατίας", και των "δικαιωμάτων"...
8 Ιούλη 2024: Πανηγυρίζει η δυτική "αντιφασιστική" δημοκρατία... μωρό μου!

Ο Μελανσόν έπεσε σε πολιτική γκάφα/παγίδα (;), ή είναι στο κόλπο (Ιωάννα Υψηλάντη, 3 Ιούλη 2024: "Ο Ζαν Λυκ Μελανσόν είναι ένα γρανάζι του συστήματος, ένα πολιτικό απόβρασμα...") και τώρα διαπιστώνει παγίδα που έστησε ο Μακρόν με το περίφημο "Σύμφωνο Ανοχής" στον δεύτερο γύρο, για να σταματήσει «τον κίνδυνο Λεπέν».

Πως λέγεται αυτό το "σύνδρομο" της ευρωπαϊκής αριστεράς;

«Σύνδρομο Τσίπρα», "Syrizafication"!
Πρόκειται για νεολογισμό της πολιτικής επιστήμης, γνωρίζουν αλλά "αγνοούν" οι εγχώριες αργυρώνητες δημοσιογραφικές τσούλες, που έχει εισβάλει/καθιερωθεί στην παγκόσμια πολιτική σκηνή και αναφέρεται συνεχώς και αδιάκοπα από αναλυτές και δημοσιογράφους... "Ίδρυμα Τσίπρα"... «οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι κι οι κλέφτες καπετάνιοι»!

Σημειώναμε "συνωμοσιολογικά" στις 4 Ιούλη 2024: "Ο Μελανσόν μπορεί ν' αναστήσει το πτώμα Μακρόν & να διασώσει ΗΠΑ και την ελίτ των Βρυξελλών..."

Δεν ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι θα τελείωνε έτσι, σε μια χώρα όπου η διπλή μετατόπιση επέτρεψε στον Μακρόν να κυβερνήσει από το 2017 χωρίς ποτέ να έχει πραγματική πλειοψηφία στη χώρα και όπου τρία μεγάλα πολιτικά μπλοκ δεν μπορούν να σχηματίσουν συνασπισμό για να σχηματίσουν σταθερή πλειοψηφία.
Ο Μακρόν, ο υπάλληλος των Ρότσιλντ, είναι τζογαδόρος. Παραμένει προσκολλημένος στην εξουσία αξιοποιώντας τη μη συμμαχία των άλλων δύο μπλοκ κι υπολογίζοντας στο γεγονός ότι, όσο παραμένει στα Ηλύσια, με ή χωρίς ψήφους στην Εθνοσυνέλευση, με ή χωρίς πραγματική συναίνεση στη χώρα , θα μπορεί ακόμα να υπολογίζει στην υποστήριξη των Βρυξελλών (4ο Ράιχ), για να κρατήσει στα πόδια της μια ολοένα και πιο ασταθή χώρα, με τερατώδες ιδιωτικό χρέος και εξωτερικό χρέος, και σήμερα χωρίς κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Η Γαλλία είναι μια ωρολογιακή βόμβα. Κανείς δεν ξέρει πότε, αλλά αργά ή γρήγορα θα εκραγεί. Με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Όσο για αυτού του είδους την "αριστερά", τίποτα δεν ήταν παράδοξο και μη αναμενόμενο (2022) Η ευρωπαϊκή Νατοϊκή αριστερά πήρε το όπλο της εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού!

Και τώρα;

«Να κάνετε το Έθνος υπόθεση του Λαού
κι η υπόθεση του Λαού θα είναι εκείνη του Έθνους...
»
Λένιν

«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο
»
Edoardo Sanguineti

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση