GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπιμπ! Το λεωφορείο της ανδρικής στείρωσης και των εκτρώσεων...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Όταν λέμε Συνέδριο των Δημοκρατικών μην φανταστείτε κάποια...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Όταν λέμε Συνέδριο των Δημοκρατικών μην φανταστείτε κάποια... εσωκομματική διαβούλευση μελών και στελεχών με πολιτικούς στόχους και πολιτικές αναζητήσεις!
Πανηγυράκι με πληρωμένους "οπαδούς", τραγουδάκια και κρύα αστειάκια, που χρίζουν τον υποψήφιο για την Προεδρία των ΗΠΑ. Αυτό είναι!
Στο πλαίσιο αυτής της χαζοχαρούμενης εκδήλωσης προωθούνται και οι πολιτικές ατζέντες των χορηγών του κόμματος.
Έτσι, στην 4ήμερη διάρκεια του Συνεδρίου, έξω από την αίθουσα, εμφανίστηκε το λεωφορείο της ανδρικής στείρωσης και των εκτρώσεων.
"Μπιμπ! Μπιμπ! Σικάγο, ήρθαμε σε σας, για να σας εξασφαλίσουμε δωρεάν στείρωση και αμβλώσεις!"
Στο διήμερο έγιναν 25 αμβλώσεις και 10 ανδρικές στειρώσεις.
Η κάθε μία διήρκεσε 25 λεπτά. Φεύγοντας ο "ασθενής" έπαιρνε δώρο ένα τάκο και έξω απ΄την πόρτα.
Ούτε καν μπήκαν στην διαδικασία να εξηγήσουν τους κινδύνους, τα πλεονεκτήματα, ή τις εναλλακτικές λύσεις και να βεβαιωθούν ότι οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν ότι τα αποτελέσματα των επεμβάσεων θα είναι για όλη τους την ζωή.
Κοντά στο λεωφορείο υπήρχε ένα φορτηγό με τάκος καθώς και το περίπτερο του Ταμείου Αμβλώσεων του Σικάγου, προσφέροντας στους ασθενείς, δωροσακούλες με μάσκες προσώπου, καραμέλες, παυσίπονα, καθώς και εικονίδια με επιγραφές "για τρανσέξουαλ και για αμβλώσεις", όπως και δωρεάν δισκία αντισύλληψης έκτακτης ανάγκης.
Μπορεί να μην κάνουν τίποτα για την φτώχεια, αλλά για την μείωση του πληθυσμού δίνουν και δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση