GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ πάλι οι άνεμοι! ΠΕΡΑΣΑΝ μέσα στον Διόνυσο οι φλόγες...

Εφιαλτική νύχτα στη βορειοανατολική Αττική, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με ένα τεράστιο μέτωπο που καίει ανεξέλεγκτα σ...


Εφιαλτική νύχτα στη βορειοανατολική Αττική, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με ένα τεράστιο μέτωπο που καίει ανεξέλεγκτα στις περιοχές γύρω από τον Βαρνάβα και τη Σταμάτα Αττικής.
Οι φλόγες πέρασαν μέσα στον Διόνυσο, όπου καίγονται σπίτια σύμφωνα με μαρτυρίες. Στις φλόγες παραδόθηκαν επίσης σπίτια στο Καλέντζι Μαραθώνα. Ώρες αγωνίας επίσης σε Ραπεντώσα, Μαραθώνα, Ροδόπολη και αρκετούς ακόμη οικισμούς.
Σπίτια έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ χιλιάδες στρέμματα δάσους έχουν γίνει στάχτη, με τις τοπικές αρχές να μιλούν για βιβλική καταστροφή. Η φωτιά εξαπλώθηκε σαν αστραπή, σχολιάζουν τα ξένα μέσα.
Από τις 02:00 τη νύχτα άρχισαν να ενισχύονται και πάλι οι άνεμοι, με αποτέλεσμα οι φλόγες να φουντώσουν και το μέτωπο να συνεχίσει να επεκτείνεται. Στις 05:00 το πρωί αναμένεται να έχουν φτάσει πάλι στα 8 μποφόρ. Άνοιξε ειδική πλατφόρμα για τη διαμονή των πυροπλήκτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση