GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιροσίμα, 6 Αυγούστου 1945! Είναι ο αποικισμός των μυαλών...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Αν νιώθεις ότι σε εξαπατούν, σκέψου ότι μπορεί να είχες γεννηθεί Ιάπωνας!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Αν νιώθεις ότι σε εξαπατούν, σκέψου ότι μπορεί να είχες γεννηθεί Ιάπωνας!

Χιροσίμα (6/8/1945), Ναγκασάκι (9/8/1945)...
αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!
Το βάπτισαν "δημοκρατία"...


Χιροσίμα, 6 Αυγούστου 1945... οι υποκινητές κι οι εκτελεστές αυτού του φρικτού, άχρηστου εγκλήματος εναντίον ενός ανυπεράσπιστου πλέον πληθυσμού δεν πλήρωσαν ποτέ!
Πράγματι, μαζί με άλλους όχι λιγότερο θηριώδεις εγκληματίες, προσπάθησαν και καταδίκασαν σε θάνατο όσους είχαν χάσει τον πόλεμο!

Οι Γενοκτονίες των αυτοχθόνων πολιτισμών της Βόρειας Αμερικής, ή το σφαγείο της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι διαταράσσουν τον ύπνο της αμερικανικής ελίτ, υποδηλώνοντας θλιβερές Ημέρες Μνήμης.
Η Αυτοκρατορία καλύπτεται από ιερότητα, είναι «ιερή», όπως πρόσφατα δήλωσε κι ο Νατοϊκός υπάλληλος της αριστεράς του χαβιαριού, κάποιος "περήφανος" Κασσελάκης για να πλειοδοτήσει απέναντι στον "περήφανο" Μητσοτάκη.
Η Αυτοκρατορία είναι «ιερή»... είναι δηλαδή «άυλη»!
Δεν έχει σημασία πόσα εκατομμύρια αμάχους έχει δολοφονήσει στον πλανήτη, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στο Βιετνάμ, στην Κορέα, στη Λιβύη, στη Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν, τη Συρία κι αλλού, με την «ιερή», κυνική αδιαφορία με την οποία καταστρέφεται μια μυρμηγκοφωλιά με εντομοκτόνο.
Το δήθεν "διεθνές δίκαιο", οι νομικές υποστάσεις περί «εγκλημάτων εναντίον της ανθρωπότητας» δεν ισχύουν για την Αυτοκρατορία.
Η Αυτοκρατορία είναι «Rex legibus solutus est» («Ο βασιλιάς δεν υπόκειται στους νόμους») σύμφωνα με τον Ιουστινιάνειο κώδικα.
Πώς κατάφερε να καλυφθεί με την ιερότητα για εβδομήντα πέντε χρόνια;
Κατακτώντας «τις καρδιές και τα μυαλά» του δυτικού κόσμου.
Όσο βάναυση κι αν είναι η σκληρή φονική δύναμη, η χρήση στρατιωτικών και οικονομικών εκβιασμών, πραξικοπημάτων, βομβαρδισμών... (hard power), η έννοια της ήπιας ισχύος (soft power) είναι πιο αποτελεσματική: Είναι ο αποικισμός των μυαλών.
Κι ο αποικισμός των μυαλών δεν θα μπορούσε να υπάρξει, αν η «ιερή» Αυτοκρατορία  υπηρετικό της προσωπικό τα αριστερά και δεξιά πολιτικά κόμματα, το αριστερό και δεξιό πολιτικό προσωπικό, τους "επιστήμονες" (διαπίστωσαν ακόμη πως είναι θεϊκό το πειραματικό φάρμακο των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών), τους "διανοούμενους" που σιτίζονται στις επιχορηγήσεις, τη "δημοσιογραφία", την ιεραρχία της εκκλησίας...

Έτσι, σήμερα έχουμε τα πληρωμένα "εθνικά" μέτωπα εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού και τη στήριξη του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί, τη "σωστή πλευρά της ιστορίας" με τους βρεφοκτόνους σιωναζί...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση