GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ! ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ βρέθηκε ο 38χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη για τη δολοφονία 58χρονου...

Νεκρός μέσα στο κελί του εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο 38χρονος Γεωργιανός, ο οποίος κρατούνταν στην Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονί...


Νεκρός μέσα στο κελί του εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο 38χρονος Γεωργιανός, ο οποίος κρατούνταν στην Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την δολοφονία 58χρονου έξω από οίκο ανοχής. Ο εκλιπών τον είχε παρασύρει με το αυτοκίνητό του και τον τραυμάτισε θανάσιμα.
Ο Γεωργιανός κρεμάστηκε με το σεντόνι του στο κρατητήριο. Οι αστυνομικοί που ήταν επιφορτισμένοι με την φρούρηση είχαν πραγματοποιήσει τον έλεγχο των κελιών κατά την προβλεπόμενη ώρα πριν από τον νυχτερινό ύπνο των κρατουμένων.
Ο 38χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη και ελευθέρωση κρατουμένου. Ο λόγος που φέρεται να δολοφόνησε τον 58χρονο ήταν οι οικονομικές διαφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση