GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ! Διάσπαρτες εστίες στο Νέο Μάζι και καμένα σπίτια και αυτοκίνητα...

Ενώ μένουν διάσπαρτες εστίες στη φωτιά στα Μέγαρα και τη περιοχή Νέο Μάζι, ήδη γίνεται μία πρώτη εκτίμηση της καταστροφής. Πλάνα της ΕΡΤ έδ...


Ενώ μένουν διάσπαρτες εστίες στη φωτιά στα Μέγαρα και τη περιοχή Νέο Μάζι, ήδη γίνεται μία πρώτη εκτίμηση της καταστροφής.
Πλάνα της ΕΡΤ έδειξαν ένα σπίτι να έχει καεί ολοσχερώς, ενώ γίνεται λόγος για τρία σπίτια που έχουν καεί και μερικά ακόμη τα οποία έχουν υποστεί ζημιές.
Δεν γλίτωσαν μάλιστα ούτε αυτοκίνητα καθώς οι φλόγες έκαψαν αρκετά που ήταν παρκαρισμένα κοντά στα σπίτια τα οποία υπέστησαν ζημιές.
Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο καθώς η φωτιά δεν έχει σβήσει εντελώς και οι άνεμοι συνεχίζουν να πνέουν πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις.
Ευτυχώς ο οικισμός εκκενώθηκε άμεσα, με τους πολίτες να κινούνται προς την περιοχή Αιγειρούσες, νότια του Αλεποχωρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, υπάρχουν ενδείξεις εμπρησμού, ωστόσο η κατάσβεση δεν έχει ολοκληρωθεί και στην πυροσβεστική δεν έχουν κάνει κάποια αναφορά για το πώς ξεκίνησε η φωτιά,.
Στο σημείο παραμένουν 48 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΟΔΕ και 13 οχήματα. Από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές, υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση