GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! Ο Θιβετιανός μοναχός ...206 ετών και το Facebook

Lauren O'Sullivanb Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Έχω πάθει σοκ Θιβετιανός μοναχός ανακαλύφθηκε σε μια ορεινή σπηλιά στο Νεπάλ. Θεωρείται ο γηραιότερ...


Lauren O'Sullivanb
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο
Έχω πάθει σοκ
Θιβετιανός μοναχός ανακαλύφθηκε σε μια ορεινή σπηλιά στο Νεπάλ. Θεωρείται ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο σε ηλικία 206 ετών! Βρέθηκε σε κατάσταση βαθέως διαλογισμού, που ονομάζεται <<tacatete>>.
Όταν το ανακάλυψαν για πρώτη φορά, νόμιζαν ότι ήταν μούμια. Ωστόσο, ο αρχαιολόγος, που ερεύνησε αυτό που νόμιζαν ότι ήταν μούμια, διαπίστωσε ότι είχε σημάδια ζωής και ήταν ζωντανός!
Ανάμεσα στα υπάρχοντά του, βρήκαν έναν παλιό πάπυρο που έλεγε:
"Σταματήστε να πιστεύετε όλες τις μαλακίες που διαβάζετε στο Facebook.
Via Vicky Mavrommati

1 σχόλιο

  1. Μόλις ήρθε σε πρώτη επαφή με τον νέο πολιτισμό του facebook έπαθε κατάθλιψη ο άνθρωπος και έπεσε σε χειμερία νάρκη. Τον βρήκαν σαν κούτσουρο και νόμιζαν ότι ήταν μούμια. Πάλι καλά που δεν τον έκαναν διακοσμητικό σε κανένα σαλόνι πλουσίων μετά από δημόσια δημοπρασία. Για να είναι 206 χρονών θα κοιμόταν και για 100 χρόνια σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση