GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΧΗ για να μη φτάσει στη Σταμάτα! ΕΚΤΟΣ ελέγχου η φωτιά στον Βαρνάβα...

Μεγάλη η δυναμική της φωτιάς στον Βαρνάβα.  Η πυρκαγιά κινείται, σύμφωνα με πληροφορίες, με μεγάλη δυναμική μέσα σε χαράδρες αυτή την ώρα. Η...


Μεγάλη η δυναμική της φωτιάς στον Βαρνάβα. 
Η πυρκαγιά κινείται, σύμφωνα με πληροφορίες, με μεγάλη δυναμική μέσα σε χαράδρες αυτή την ώρα.
Η κατεύθυνσή της είναι προς τα ανατολικά της Σταμάτας αν και ακόμα βρίσκεται μακριά από τον οικισμό της Σταμάτας. Παρόλα αυτά οι άνεμοι πάνω από 7 μποφόρ, αλλάζουν συνεχώς φορά καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολο το έργο των 26 εναέριων μέσων που συμμετέχουν στην κατάσβεση. Το βράδυ σύμφωνα με τις προγνώσεις οι άνεμοι θα συνεχίσουν να είναι πάρα πολύ ισχυροί.
Αυτή την ώρα, επιχειρούν 315 πυροσβέστες με 10 ομάδες δασοκομάντος και 98 οχήματα καθώς και μεγάλος αριθμός εθελοντών. Από αέρος επιχειρούν περιοδικά 26 εναέρια μέσα, 15 αεροσκάφη και 11 ελικόπτερα εκ των οποίων τα δύο για τον συντονισμό τους.
Στο έργο της κατάσβεσης παρέχουν συνδρομή μηχανήματα έργου και υδροφόρες της Περιφέρειας Αττικής και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση