GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

10 ΕΚΑΤ. ευρώ! ΝΕΑ «λίστα Πέτσα» για την διαφήμιση της ανακύκλωσης...

Το ποσό των δέκα εκατομμυρίων ευρώ που θα διατεθεί από την κυβέρνηση προς δραστηριοποίηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης υπέρ της ανακύκλωσης ...


Το ποσό των δέκα εκατομμυρίων ευρώ που θα διατεθεί από την κυβέρνηση προς δραστηριοποίηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης υπέρ της ανακύκλωσης «θυμίζει την περιβόητη “λίστα Πέτσα“», όπως παρατηρεί και καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία την Παρασκευή.
Η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει πως ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) επιλέγει να μοιράσει το ποσό για να «προβάλλει» την ανακύκλωση την οποία τα τελευταία χρόνια έχουν υποβαθμίσει σε σημαντικό βαθμό.
Ο τομεάρχης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μίλτος Ζαμπάρας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως με απόφαση του ΕΟΑΝ «εγκρίθηκε πρόγραμμα δράσης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, αξίας 10 εκατ. ευρώ προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θυμίζοντας την περιβόητη «λίστα Πέτσα» με την οποία μοιράστηκε με εντελώς αδιαφανή τρόπο κρατικό χρήμα για να συνεχίζουν το “λιβάνισμα” στην κυβέρνηση».
Την ίδια στιγμή «η Ελλάδα κρατάει αρνητικό ρεκόρ στην διαχείριση των απορριμμάτων, την ίδια στιγμή που μόνο το 20% των απορριμμάτων ανακυκλώνεται, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση παραβιάζει ευρωπαϊκές νομοθεσίες», σχολιάζει ο βουλευτής και υπογραμμίζει πως «επαναλαμβάνοντας λοιπόν την συνήθη τακτική τους, νομίζουν ότι με πρόσχημα την ευαισθητοποίηση για την ανακύκλωση θα μοιράσουν από την πίσω πόρτα κρατικά χρήματα για τους ίδιους σκοπούς.»
«Δεν πρόκειται να μείνουμε αμέτοχοι σε μια ακόμα προσπάθεια επηρεασμού της κοινής γνώμης, δεν πρόκειται να μείνουμε αμέτοχοι απέναντι στα σκάνδαλα της κυβέρνησης, καθώς και απέναντι στην συστηματική αδιαφορία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την αδράνεια του στο προβλήματα της ανακύκλωσης», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση