GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ στο κέντρο της Αθήνας! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ο (διάσημος YouTuber) IShowSpeed...

Στην Ελλάδα βρέθηκε ο διάσημος YouTuber IShowSpeed το απόγευμα της Δευτέρας και προκάλεσε χαμό, καθώς οι fans του έσπευσαν να τον χαιρετήσου...


Στην Ελλάδα βρέθηκε ο διάσημος YouTuber IShowSpeed το απόγευμα της Δευτέρας και προκάλεσε χαμό, καθώς οι fans του έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να πάρουν μέρος στο live βίντεό του.
Στο live βίντεο που μετέδωσε ο IShowSpeed εμφανίστηκαν δεκάδες νεαροί θαυμαστές του, που τον ακολούθησαν και αλληλεπιδρούσαν μαζί του, όσο εκείνος περπατούσε σε περιοχές της Αθήνας ή όσο ήταν μέσα σε αμάξι.
Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα γνωστό YouTuber, εξάλλου, με περίπου 26.000.000 συνδρομητές στο YouTube και έντονη παρουσία στο διαδίκτυο.
Εκατοντάδες χιλιάδες θεατές στο live του YouTuber IShowSpeed
Το βίντεο είναι live ακόμα, μετά από δύο περίπου ώρες, και το ενδιαφέρον δεν έχει μειωθεί, καθώς παρακολουθούν 225.000 άτομα περίπου, ενώ στο πλάι του YouTuber, που φορά μπλούζα με την ελληνική σημαία, παραμένουν αρκετοί συγκεντρωμένοι.


Το live βίντεο του YouTuber:

Το επεισοδιακό ταξίδι του YouTuber σε Νορβηγία, η συνάντηση με Ράμα στην Αλβανία.
Νωρίτερα, ο IShowSpeed επισκέφθηκε τη Νορβηγία, αλλά το ταξίδι του ήταν επεισοδιακό, αφού του «επιτέθηκαν» οι fans και τον στρίμωξαν μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να καλέσει την ασφάλεια και την αστυνομία.
Σε άλλη στάση της «περιοδείας» του, ο YouTuber πήγε στην Αλβανία και συνάντησε τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα:

2 σχόλια

  1. Ποιο είναι αυτό το εξτρεμιστικό στοιχείο που προκαλεί τέτοια αναστάτωση σε μια μεγαλούπολη του μεγέθους της Αθήνας;
    Περιέχει σκηνές βίας
    https://www.youtube.com/watch?v=_bWqslCIcfo The Final Battle: Sylvester Stallone vs Wesley Snipes in the movie Demolition Man (1993)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=za4pLoqlpxE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση