GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΛΑΦΟΣ από την WSJ! «ΚΡΥΒΟΥΝ τα σημάδια γήρανσης του Μπάιντεν. Ακύρωσε συνάντηση με τον Σολτς για να πάει για ύπνο...»

Σε απίστευτες αποκαλύψεις σχετικά με τον τρόπο που δούλευαν οι συνεργάτες του προέδρου των ΗΠΑ για να αποκρύψουν τα σημάδια γήρανσης του Τζο...


Σε απίστευτες αποκαλύψεις σχετικά με τον τρόπο που δούλευαν οι συνεργάτες του προέδρου των ΗΠΑ για να αποκρύψουν τα σημάδια γήρανσης του Τζο Μπάιντεν ή να αποσοβήσουν τον κίνδυνο να εκτεθεί δημόσια, προβαίνει με σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα Wall Street Journal.
Οι συνεργάτες του κρατούσαν σφιχτά τα ταξιδιωτικά σχέδια του προέδρου, τις συνεντεύξεις τύπου, τις δημόσιες εμφανίσεις και τις συναντήσεις με δωρητές, ενώ οι γκάφες του Μπάιντεν έγιναν όλο και συχνότερες και ολοένα πιο εμφανείς.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «ανώτεροι σύμβουλοι του Λευκού Οίκου για περισσότερο από ένα χρόνο διαχειρίστηκαν επιθετικά το πρόγραμμα, τις κινήσεις και τις προσωπικές αλληλεπιδράσεις του Προέδρου Μπάιντεν, καθώς προσπάθησαν να ελαχιστοποιήσουν τα σημάδια γήρανσης, διαψεύδοντας πώς η ηλικία έχει επηρεάσει τον γηραιότερο πρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ».
«Ο Λευκός Οίκος έχει περιορίσει τις καθημερινές εμφανίσεις του Μπάιντεν και τον προστατεύει από αυτοσχεδιασμούς. Οι σύμβουλοι έχουν περιορίσει τις συνεντεύξεις τύπου και τις εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης, απέρριψαν δύο φορές τις συνεντεύξεις του ημιχρόνου στο Super Bowl – ένας εύκολος τρόπος για να προσεγγίσει εκατομμύρια ψηφοφόρους – και προσπάθησαν να διασφαλίσουν ότι οι συναντήσεις με τους δωρητές θα παραμείνουν αυστηρά εντός ενός προσεκτικά σχεδιασμένου σεναρίου».
Σε επίσημες συναντήσεις φαινόταν να έχει αποκοιμηθεί, ακύρωσε συνάντηση με τον Σολτς για να πάει για ύπνο
«Όταν ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε με ηγέτες του Κογκρέσου τον Ιανουάριο για να διαπραγματευτεί μια συμφωνία χρηματοδότησης της Ουκρανίας, μερικές φορές μιλούσε τόσο σιγά που ορισμένοι συμμετέχοντες δυσκολεύονταν να τον ακούσουν, σύμφωνα με πέντε άτομα που γνωρίζουν τη συνάντηση.
Διάβαζε τις σημειώσεις του, έκανε μεγάλες παύσεις και μερικές φορές έκλεινε τα μάτια του για τόση ώρα που κάποιοι στην αίθουσα αναρωτιόντουσαν αν είχε αποκοιμηθεί».
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της WSJ, ο Μπάιντεν αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της G7 το 2022 επειδή έπρεπε να πάει για ύπνο.
«Γερμανοί αξιωματούχοι, έχοντας επίγνωση της κούρασης του Μπάιντεν, έσπευσαν να οδηγήσουν τον πρόεδρο στο κρεβάτι του, αποκρύπτοντας παράλληλα την ακύρωση της συνάντησης με τον Καγκελάριο».
«Η ακύρωση της συνάντησης βαπτίστηκε ως μια εμπιστευτική συνάντηση για την Ουκρανία σε ένα χαλαρό περιβάλλον», ενώ ο Μπάιντεν δεν εμφανίστηκε ποτέ, κάτι που εκνεύρισε τον καγκελάριο και τους βοηθούς του.
«Αντίθετα, στην θέση του έφτασε ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν και ανακοίνωσε ότι ο Μπάιντεν έπρεπε να πάει για ύπνο, σύμφωνα με δύο άτομα που ήταν εκεί».
Σε δήλωση στην εφημερίδα, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ διέψευσε την αναφορά, ενώ άλλος αξιωματούχος δήλωσε ότι ο Λευκός Οίκος είχε ενημερώσει τους συμμετέχοντες από νωρίς ότι ο Μπάιντεν δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση