GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"TO ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ των Βρυξελλών έχει ήδη συμφωνήσει να εκλέξει την διεφθαρμένη Ούρσουλα..."

Panagiotis Mylonas Γερμανίδα Ευρωβουλευτής Κριστίν Άντερσον:  «Παρά τις μαζικές καταγγελίες για διαφθορά και τις έρευνες από την Ευρωπαϊκή Ε...



Panagiotis Mylonas
Γερμανίδα Ευρωβουλευτής Κριστίν Άντερσον:
 «Παρά τις μαζικές καταγγελίες για διαφθορά και τις έρευνες από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, ήρθε η ώρα σε λίγες μέρες. 
Το πολιτικό καρτέλ των Βρυξελλών έχει ήδη συμφωνήσει σε μεγάλο βαθμό στα παρασκήνια να εκλέξει την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για δεύτερη θητεία ως Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Αυτό που στο παρελθόν θα οδηγούσε αναπόφευκτα σε παραίτηση και το τέλος της καριέρας φαίνεται πλέον να είναι το κλειδί για το ανώτατο πολιτικό αξίωμα. 
Δεν θα πάω μαζί με αυτή το φιάσκο. Ακριβώς πριν από τις επικείμενες εκλογές, κατέθεσα το τελευταίο μου κοινοβουλευτικό ψήφισμα, το οποίο απορρίπτει σαφώς την επανεκλογή του Von der Leyen. Όλοι οι ευρωβουλευτές πρέπει τώρα να δείξουν τα αληθινά τους χρώματα.
 Όσοι υποστηρίζουν το ψήφισμά μου είναι με το μέρος των συμφερόντων των πολιτών. Όποιος απορρίπτει το ψήφισμα δείχνει ότι είναι υποστηρικτής της διαφθοράς και του νεποτισμού»..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση