GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ που αποσύρθηκε άρον-άρον! Οι Simpsons είχαν "προβλέψει" και την απόπειρα κατά του Τραμπ...

Ένα επεισόδιο των Simpsons αποσύρθηκε μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ. Το Channel 4 έκανε την αλλαγή για να αποφύγει τους α...


Ένα επεισόδιο των Simpsons αποσύρθηκε μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ. Το Channel 4 έκανε την αλλαγή για να αποφύγει τους αλλόκοτους παραλληλισμούς και την πιθανή αναλγησία σε μια περίοδο εθνικού σοκ, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Independent.
Σε μια αναπάντεχη τροπή των γεγονότων, ένα επεισόδιο των «Simpsons» αποσύρθηκε από την προβολή του Channel 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από το σοκαριστικό περιστατικό σε προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ.
Το επεισόδιο, με τίτλο «Lisa the Iconoclast», το οποίο προβλήθηκε αρχικά το 1996, επρόκειτο να είναι μέρος ενός μαραθωνίου της 7ης σεζόν την Κυριακή 14 Ιουλίου.
Ένα επεισόδιο του «The Simpsons» φέρεται να αποσύρθηκε από την προβολή του Channel 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από την επίθεση ένοπλου εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια το Σάββατο.
Το επεισόδιο, “Lisa the Iconoclast”, προβλήθηκε αρχικά το 1996.
Η πλοκή δείχνει τη Λίζα καθώς ανακαλύπτει ότι ο ιδρυτής της γενέτειράς της, Σπρίνγκφιλντ, ήταν ένας δολοφόνος πειρατής που προσπάθησε να σκοτώσει τον Τζορτζ Ουάσιγκτον κάποτε και έβλεπε τους πολίτες του Σπρίνγκφιλντ με περιφρόνηση. Η Λίζα προσπαθεί να πει σε όλους την αλήθεια για τον ιδρυτή της πόλης, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται να την ακούσει.
Κατά τη διάρκεια μιας σκηνής, η Λίζα στέκεται στο βάθρο, ενώ ένας αξιωματούχος επιβολής του νόμου μπορεί να δει σε μια ταράτσα, να την στοχοποιεί – σε μια εικόνα που μοιάζει τρομακτικά με αυτό που συνέβη στη συγκέντρωση του Τραμπ στις 13 Ιουλίου 2024.
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ, ο οποίος πέθανε στα 88 του τον Ιούνιο, ήταν guest star στο επεισόδιο.
Έπρεπε να βγει στον αέρα στη 1 μ.μ. στο Ηνωμένο Βασίλειο την Κυριακή 14 Ιουλίου, στο πλαίσιο του μαραθωνίου της 7ης σεζόν, σύμφωνα με τον Independent.
Ωστόσο, λόγω της ανησυχητικής ομοιότητάς του με το γεγονός που συνέβη πριν δύο ημέρες, αντικαταστάθηκε σιωπηλά με ένα διαφορετικό επεισόδιο της 30ης σεζόν, το «Baby You Can’t Drive».


Το εν λόγω επεισόδιο των «Simpsons» περιλαμβάνει μια πλοκή όπου η Lisa Simpson ανακαλύπτει ότι ο ιδρυτής της γενέτειράς της, του Springfield, ήταν ένας δολοφόνος πειρατής που κάποτε προσπάθησε να σκοτώσει τον George Washington και περιφρονούσε τους πολίτες της πόλης. Σε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή σκηνή, η Lisa στέκεται σε μια εξέδρα, ενώ ένας υπάλληλος της αστυνομίας σε μια ταράτσα την σημαδεύει. Η οπτική ομοιότητα με την απόπειρα δολοφονίας στη συγκέντρωση του Τραμπ οδήγησε στην απόφαση να αποσυρθεί το επεισόδιο από το πρόγραμμα.


Το περιστατικό συνέβη στις 13 Ιουλίου 2024, κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής συγκέντρωσης στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια. Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ από μια ταράτσα, τραυματίζοντας τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Ο Τραμπ τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ ένας εθελοντής πυροσβέστης που βρισκόταν στο πλήθος σκοτώθηκε και άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά. Ο δράστης, που αναγνωρίστηκε ως ο 20χρονος Thomas Matthew Crooks, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από ελεύθερους σκοπευτές των μυστικών υπηρεσιών που βρίσκονταν στο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση