GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο φιλοξενούμενος είναι ιερός! Oι παιδοκτόνοι έβαλαν το τελευταίο καρφί στο φέρετρό τους!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Η φιλοξενία... το ιερό δίκαιο της αρχαιότητας: «Ο φιλοξενούμενος είναι ιερός»!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η φιλοξενία... το ιερό δίκαιο της αρχαιότητας: «Ο φιλοξενούμενος είναι ιερός»!

Η φιλοξενία είναι ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς που περιγράφεται στα ομηρικά έπη. Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν θεοποιήσει τη φιλοξενία θεωρώντας την ύψιστη αρετή και σημαντική ηθική υποχρέωση... Στην Τεχεράνη, στην καρδιά του Ιράν, η δολοφονία του αρχηγού της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια!

Η κόκκινη σημαία της εκδίκησης υψώθηκε στο τέμενος Jamkaran στην ιερή πόλη Κομ στο Ιράν!
«Ο Θεός είναι ο Έξοχος, ο Εκδικητής»
Κοράνι, XIV, 47

«Ο σωστός τρόπος για να καθαρίσετε τον κόσμο από αυτή τη βρωμιά. Ο θάνατος του Χανίγια κάνει τον κόσμο λίγο καλύτερο.»
Amichai Eliyahu

Το σιωνιστικό ναζιστικό κτήνος είναι Υπουργός Υποθέσεων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ιερουσαλήμ, του σιωναζιστικού καθεστώτος των βρεφοκτόνων.

Την ίδια ώρα, ο ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου κάλεσε τους υπουργούς του να μην σχολιάζουν δημόσια τη δολοφονία του αρχηγού της Χαμάς... σύμφωνα με την "The Times of Israel".

Τριήμερο Εθνικό Πένθος στο Ιράν...

«Το εγκληματικό και τρομοκρατικό καθεστώς των σιωνιστών μαρτύρησε τον αγαπητό μας φιλοξενούμενο στο σπίτι μας, επιβάλλοντάς μας πένθος, αλλά και προετοιμάζοντας το πρόσφορο έδαφος για την ισχυρή τιμωρία του.
Σ' αυτό το πικρό και σκληρό περιστατικό που συνέβη στο έδαφος της Ισλαμικής Δημοκρατίας, θεωρούμε καθήκον μας να εξαργυρώσουμε το αίμα του μάρτυρα Χανίγια.»
Αγιατολάχ Χαμενεΐ, 31 Ιούλη 2024

«Σκοτώνοντας τον αγαπητό μας φιλοξενούμενο και αγαπητό στον καταπιεσμένο λαό της Παλαιστίνης, τον Δρ. Ισμαήλ Χανίγια, στην καρδιά του εδάφους της Πατρίδας μας, οι παιδοκτόνοι σιωνιστές έχουν βάλει αναμφίβολα το τελευταίο καρφί στο φέρετρό τους.
Ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο ν' αναμένουμε ότι το θλιμμένο Ιρανικό Έθνος θα εκδικηθεί το αίμα του καταπιεσμένου οικοδεσπότη μας
»

Χατάμι Κία, ο παγκοσμίου φήμης Ιρανός σκηνοθέτης

Όποιος σήμερα μιλάει για "διεθνές δίκαιο", για "αυτοσυγκράτηση", "συνομιλίες" κι άλλα "ειρηνόφιλα" παραμύθια της Χαλιμάς... είναι χυδαίος λακές των ιμπεριαλιστών!

Το μοναδικό που κατανοούν τα σιωναζιστικά κτήνη, οι σατανάδες εβραοΝαζί είναι οι κάνες των όπλων! Το ζητούμενο δεν είναι, πλέον, αν θα απαντήσει ο Άξονας της Αντίστασης, αλλά πως θα απαντήσει για τη δικαιοσύνη και τη Λευτεριά!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση