GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΚΛΗΣΗ και από το τουρκικό ΥΠΕΞ! ΜΙΛΑ για «τουρκική μειονότητα στη Δυτική Θράκη»...

Για «τουρκική μειονότητα στη Δυτική Θράκη» κάνει προκλητικά λόγο στον λογαριασμό του στο X το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας με αφορμή τη...


Για «τουρκική μειονότητα στη Δυτική Θράκη» κάνει προκλητικά λόγο στον λογαριασμό του στο X το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας με αφορμή τη συμπλήρωση 29 χρόνων από το θάνατο του Σαδίκ Αχμέτ. Στην ανάρτηση φιλοξενείται πορτρέτο του Σαδίκ Αχμέτ.

Η ανάρτηση του τουρκικού ΥΠΕΞ:

«Ο αξέχαστος ηγέτης των Τούρκων της Δυτικής Θράκης και ιδρυτής του Κόμματος Ισότητας και Ειρήνης Δρ. Σαντίκ Αχμέτ. Εορτάζουμε τη μνήμη του Σαντίκ Αχμέτ με έλεος και σεβασμό στην 29η επέτειο του θανάτου του. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε αποφασιστικά τον αγώνα στον οποίο ο Σαντίκ Αχμέτ αφιέρωσε τη ζωή του για να κερδίσει η ‘’Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης’’ τα νόμιμα δικαιώματά της».

Υπενθυμίζεται ότι εκτενή αναφορά στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και στο Κυπριακό έκανε νωρίτερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την ομιλία του, σήμερα Τετάρτη, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση