GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

KAI ΣΤΟΝ Κ. Αγοραστό! ΝΕΕΣ ποινικές διώξεις για το μπάζωμα στα Τέμπη...

Νέα ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος σε 4 υπηρεσιακούς παράγοντες άσκησε την Τετάρτη η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας για το έγκλημα στα...


Νέα ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος σε 4 υπηρεσιακούς παράγοντες άσκησε την Τετάρτη η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας για το έγκλημα στα Τέμπη. Μετά τις μηνύσεις συγγενών των θυμάτων και την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής έρευνας που ζήτησε η αντί-εισαγγελέας Εφετών, καλούνται ως κατηγορούμενοι ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, και τρία ακόμη άτομα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η εν λόγω διάταξη θεωρείται συναφής με την δικογραφία για τα Τέμπη και διαβιβάζεται στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας.
Οι διώξεις είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και αφορούν σε ενέργειες που έκαναν οι 4 υπηρεσιακοί παράγοντες αναφορικά με την διαμόρφωση του χώρου του σιδηροδρομικού δυστυχήματος (μπάζωμα).
Για παράβαση καθήκοντος κατηγορείται ήδη ο Κώστας Αγοραστός και συγκεκριμένα, για την μη ενημέρωση των δικαστικών Αρχών σχετικά με τους χειρισμούς στο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση