GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! «ΟΥΦ», το πρωτοσέλιδο της Liberation...

Ενδεικτικό του κλίματος ανακούφισης που επικράτησε μετά το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών είναι το αυριανό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Liber...


Ενδεικτικό του κλίματος ανακούφισης που επικράτησε μετά το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών είναι το αυριανό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Liberation.
«Ουφ» γράφει η γαλλική εφημερίδα που σημειώνει ότι η Αριστερά έκανε μία τεράστια έκπληξη, καθώς ήρθε πρώτη στις βουλευτικές εκλογές.

Το ρεπουμπλικανικό μέτωπο ακολούθησε μαζικά, υποβιβάζοντας την Εθνική Συσπείρωση στην τρίτη θέση. «Διαιρεμένη σε τρία μπλοκ, η νέα Εθνοσυνέλευση δεν έχει απόλυτη πλειοψηφία», αναφέρει κόμη - μεταξύ άλλων - η εφημερίδα.

1 σχόλιο

  1. Τί ουφ ρε απατεωνες;Οταν αφηνατε τον Μακρον να ξεφτιλιζει τους Γαλλους,οπως εδω το χειροτερο σκυλολοι του Κουλη,οταν αφησατε τους χρησιμους ηλιθιους να καταστρεφουν την κοινωνια,τί ουφ;Η Λεπεν σας ενοχλησε;Τί σκατα 4η εξουσια ειστε;Εσεις εχετε περισσοτερη ευθυνη απο τον λαο.Σαν να μου λετε οτι στο χαλι εδω,δεν φταινε οι ΑΡΔ,η τσουλα Αυτιας,που κοροιδευε τοα γεροντια και η ορχηστρα των πουστηδων του ΣΚΑΙ μαζι με κατι αλλες τσουλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση