GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Διεθνές Συνέδριο, για την γρίπη των πτηνών" (IBFS)...

Της Ιωάννας Υψηλάντη "Διαχείριση των μαζικών θανάτων"...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

"Διαχείριση των μαζικών θανάτων"...


Αυτό θα είναι ένα από τα θέματα, που θα εξετάσει το "Διεθνές Συνέδριο, για την γρίπη των πτηνών" (IBFS).
Το "Συνέδριο" θα γίνει από τις 2-4 Οκτωβρίου, στο Αρλιγκτον της Βιρτζίνια των ΗΠΑ και θα επικεντρωθεί, επίσης σε θέματα, όπως η παροχή εμβολίων και ο έλεγχος των ΜΜΕ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να πετύχει η "στρατηγική  περιορισμού (των ανθρώπων) για την πρόληψη και τη διαχείριση εστιών".  Κοινώς, τα λοκντάουν, που πέτυχαν τα απίστευτα κέρδη των ελίτ, χωρίς κοινωνικούς κραδασμούς και την φτωχοποίηση των κοινωνιών, τον πλήρη έλεγχο τους και την κατάργηση Συνταγματικών, ανθρώπινων και ατομικών δικαιωμάτων.
Σας θυμίζει κάτι αυτό το σκηνικό;;
Σωστά μαντέψατε! Την άσκηση "Γεγονός 201" (Event 201), για την αντιμετώπιση μιας σοβαρής πανδημίας, (κόβιντ), "προκειμένου να μειωθούν οι οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες μεγάλης κλίμακας".
Λίγους μήνες μετά την "άσκηση" και την σύμπραξη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και άλλων "ευαγών" Ιδρυμάτων με το "Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτζ", ω του θαύματος εμφανίστηκε ο κόβιντ και εξαπλώθηκε σε όλη την ανθρωπότητα. Ακόμα πληρώνουμε τις συνέπειες.
Εδώ όλο το πλαίσιο "αντιμετώπισης" της χρήσης ενός ιού, που  ενώ δεν γνώριζαν για ποιον ιό πρόκειται, ωστόσο προγραμμάτιζαν μέτρα αντιμετώπισης!
Φαίνεται ότι τελικά τον βρήκαν και τώρα η μπάλα θα πάρει και τα ζώα.

* International Bird Flu Summit

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση