GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δολοφόνε, φύγε από δω!»... η απάντηση των Δρούζων στους βρεφοκτόνους! Ποια δημοσιογραφία;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Σημειώναμε χθες... 

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Σημειώναμε χθες... 

Ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα για το Majdal Shams:
ο Άξονας Αντίστασης ΔΕΝ στοχεύει ΠΟΤΕ αμάχους!
Δεν είναι βρεφοκτόνοι σαν τους σιωΝαζί!
Πόσο πληρώθηκαν οι δημοσιογράφοι & πολιτικοί, για να παπαγαλίζουν κτύπημα της Χεζμπολάχ στο κατεχόμενο Γκολάν;

«Δολοφόνε, φύγε από δω!»...
Οι Σύροι Δρούζοι, κάτοικοι της πόλης Majdal Shams, στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα του Γκολάν, διώχνουν τον ισραηλινό υπουργό Οικονομικών και άλλα μέλη του κόμματος Λικούντ του Νετανιάχου, από την κηδεία 12 νεαρών που σκοτώθηκαν μετά από πτώση βλήματος σε γήπεδο ποδοσφαίρου.

Τα μέσα ενημέρωσης, η δυτική αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία ανέλαβε να εκφράσει τη γραμμή του σιωνιστικού κατοχικού στρατού και να περιγράψουν τα θύματα ως "ισραηλινούς πολίτες", αλλά οι κάτοικοι του Majdal Shams είναι Σύροι Δρούζοι που ζουν υπό κατοχή από τότε που η σιωνιστική οντότητα κατέλαβε τα Υψίπεδα του Γκολάν το 1967 και πρόκειται για μια παράνομη κατοχή σύμφωνα και με τον ΟΗΕ. Μια κατοχή σαν αυτή της Κύπρου μας, του Κοσόβου κι όπου εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του θείου Σαμ.
Οι κάτοικοι της πόλης έχουν απορρίψει την ισραηλινή υπηκοότητα και συνεχίζουν να θεωρούν τους εαυτούς τους Σύρους.
Για τους διαχρονικά λίγους δωσίλογους Δρούζους, ή ελληνόφωνους πολιτικούς για την Κύπρο μας, το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, τη στήριξη του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί, τη στήριξη των βρεφοκτόνων σιωΝαζί και πάει λέγοντας... στήνουν ένα γκεμπελικό έργο.

Εμείς απλά θυμίζουμε, για να κατανοούμε πόσοι σιτίζονται στην πρεσβεία και διαδίδουν τη ναζιστική προπαγάνδα εναντίον του Άξονα της Αντίστασης:

Και γι' αυτό τα παιδιά του Σατανά, οι βρεφοκτόνοι σιωΝαζί επέλεξαν να κτυπήσουν το μικρό χωρίο ηρώων, το Majdal Shams (φώτο αριστερά)...

Στις 2 Απρίλη 2019, περίπου 300 Δρούζοι στο Majdal Shams διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να αναγνωρίσουν ισραηλινή κυριαρχία στα Υψίπεδα του Γκολάν, παρά τις αποφάσεις του ΟΗΕ.
Επίσης, σ' ένα άρθρο (11 Ιούνη 2018: Syrians in Golan 'paradise' caught between occupation and war... αξίζει να διαβαστεί), Περιγράφει ένα πολύ ενδιαφέρον επεισόδιο με την αναγκαστική παράδοση ισραηλινών διαβατηρίων για τους Δρούζους:
«Το χωριό ήταν γεμάτο από ένοπλους Ισραηλινούς αστυνομικούς. Χτύπησαν όλες τις πόρτες, ήξεραν πού μένουν όλοι, πέταξαν τα διαβατήριά τους και μετά έκλεισαν την πόρτα.
Μαζέψαμε τα ισραηλινά μας διαβατήρια, πήγαμε στην κεντρική πλατεία του Majdal Shams, τα πετάξαμε στα πρόσωπα των στρατιωτών και τρέξαμε σπίτι. Υπήρχαν και άνθρωποι που έκαιγαν έγγραφα».
Το χωριό ήταν κτύπημα εναντίον της Χεζμπολάχ!
Το χωριό ξεχωρίζει για την "απιστία" του στους βρεφοκτόνους σιωναζί. Λοιπόν, αυτός είναι πράγματι ένας πολύ σημαντικός στόχος εναντίον της Χεζμπολάχ.

Συνεχίζουμε να μην καταλαβαίνουμε; Επίσκεψη Άσαντ στον Πούτιν... οι Ρώσοι κι οι Σύροι γνωρίζουν τα σχέδια των βρεφοκτόνων και ανέμεναν... ο Άξονας της Αντίστασης είναι Νικηφόρος!

Στην Deir ez Zor, στο Μεσολόγγι του 21ου αιώνα, Μαρτύρησε ο Δρούζος Μυθικός Κομαντάντε Issam Zahreddine... Δεν ηγήθηκε της αντίστασης... Ήταν η ίδια η Αντίσταση! Κι έτσι απαντούν οι Δρούζοι στον θάνατο:  Για το θάνατο του πατέρα μου... καλοδεχόμαστε συγχαρητήρια, ευχές και ευλογίες!. Ο Δρούζος υπερασπιστής της πόλης των 125.000 Ελεύθερων Πολιορκημένων, τον οποίο χαρακτήρισαν "τρομοκράτη" και τέθηκε υπό καθεστώς κυρώσεων από την Ευρωπαϊκή Ένωση... με απόφαση της "αριστερής" ανεπάγγελτης Federica Mogherini, του "αριστερού" Κοτζιά, του Jean-Claude Juncker, του Sebastian Kurz (κατόπιν Καγκελάριος της "δημοκρατικής" Αυστρίας), του Donald Tusk και την υπόλοιπη παρέα των... υπουργών Εξωτερικών της "μεγάλης ευρωπαϊκής δημοκρατικής οικογένειας", των χαμηλόβαθμων υπαλλήλων του τότε Διευθυντηρίου.

28 Μάη 2024: Νέο εμπάργκο στη Συρία! Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. Όχι δεν είναι δολοφόνοι παιδιών οι ισλαμιστές, μόνο παίρνουν ομήρους βιάζουν και σκοτώνουν μέχρι και γάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση