GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ επιτυχία του (44χρονου) Παναγιώτη Γκιώνη στο πινγκ πονγκ...

Ο Παναγιώτης Γκιώνης στα 44 χρόνια του κατάφερε στην 6η συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες όχι απλά να συμμετάσχει, αλλά και να περάσει στ...


Ο Παναγιώτης Γκιώνης στα 44 χρόνια του κατάφερε στην 6η συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες όχι απλά να συμμετάσχει, αλλά και να περάσει στους «32» του τουρνουά αποκλείοντας τον ηλικίας 21 χρόνων Καναδό Έντουαρντ Λι ο οποίος πριν λίγους μήνες κατέκτησε το Αμερικανικό Κύπελλο, βρίσκεται στο νο. 22 της διοργάνωσης και στο νο. 37 της παγκόσμιας κατάταξης.
Οι ειδικοί του αθλήματος περίμεναν σκληρή μάχη, λόγω του μαχητικού πνεύματος του Γκιώνη, αλλά και νίκη του Καναδού. Έπεσαν έξω. Ο Γκιώνης από την αρχή έδειξε ότι βρίσκεται στο Παρίσι όχι για να καταγράψει απλά την 6η του συμμετοχή, αλλά και να δικαιώσει όσους πίστεψαν σε αυτόν. Κατάφερε να προηγηθεί, να παίξει καλά αυτό που ξέρει, την άμυνα, να μπλοκάρει τον αντίπαλο του και στο τέλος να φθάσει σε μια μεγάλη νίκη με 11-4!
Έχοντας παίξει έντεκα ολκόκληρα χρόνια σε γαλλικούς συλλόγους είχε τη δική του εξέδρα. Το όνομα του αντηχούσε στο γήπεδο κι είχες την αίσθηση ότι αγωνίζεται στην Ελλάδα. Η 6η του συμμετοχή δεν ήταν εύκολη. Εκτός από τους δύσκολους αγώνες πρόκρισης είχε και πολλά προβλήματα τραυματισμών που έβαζαν σε κίνδυνο τη συμμετοχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση