GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!» ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΗΓΑΝ μίνι-διακοπές Κασσελάκης και Τάιλερ...

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, έκανε μία καλοκαιρινή απόδραση εκτός Αθηνών, ...


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, έκανε μία καλοκαιρινή απόδραση εκτός Αθηνών, όπου συνάντησε τους Ευάγγελο Μπούση και Πίτερ Ντούντας.
Το σχεδιαστικό δίδυμο, που έχει αποκτήσει και δύο παιδιά, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σύζυγό του.
Την αποκάλυψη έκανε ο Ευάγγελος Μπούσης, με ανάρτησή του στο Ιnstagram. Οι δύο σχεδιαστές πόζαραν μαζί με τα παιδιά τους, Αλέξιο και Ελένη, τους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ, αλλά και την Φάρλι.
«Περήφανοι για την Ελλάδα και το μέλλον της!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Ευάγγελος Μπούσης.

1 σχόλιο

  1. Είναι φωτογραφία για να καμαρώνουν αυτοί, τέσσερις μαντράχαλοι εκ των οποίων οι δύο γνωστοί, οι άλλοι ενήλικες που από ότι φαίνεται αποτελούν το έτερο ομοφιλόφιλο ζευγάρι και δύο ανήλικα παιδιά. Αν δεν είναι ομοφιλόφιλοι και προσποιούνται τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.
    Καλά ο σκύλος είναι μόνιμο ντεκόρ, στο στυλ μπορεί να μην έχεις παιδί αλλά ένα σκυλί ή ένα γατί έχει την σήμερον ημέρα την ίδια αξία με ένα παιδί(νέα ήθη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση