GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο Ζαν Λυκ Μελανσόν είναι ένα γρανάζι του συστήματος, ένα πολιτικό απόβρασμα..."

Της Ιωάννας Υψηλάντη - Το απίστευτο πολιτικό αλαλούμ συμβαίνει στην Γαλλία, προκειμένου να κυβερνήσει ο δήθεν αριστερός Μελανσόν...

Της Ιωάννας Υψηλάντη-
Το απίστευτο πολιτικό αλαλούμ συμβαίνει στην Γαλλία, προκειμένου να κυβερνήσει ο δήθεν αριστερός Μελανσόν...
Σε όσες περιφέρειες θα διεξαχθεί δεύτερος εκλογικός γύρος (οι 80 έχουν ήδη αναδείξει βουλευτές), ο Μελανσόν απέσυρε τους υποψηφίους του συνδυασμού του, από την εκλογική αναμέτρηση, σε όσες περιφέρειες αναδείχθηκε πρώτος, σε ψήφους, υποψήφιος του Μακρόν.
Έτσι, οι ψήφοι των αριστερών ψηφοφόρων ελπίζει ότι θα πάνε όλοι, στο κόμμα του Μακρόν.
Όμως...
Ο Μακρόν δεν έκανε το ίδιο.
Αυτός θα αποσύρει τους υποψήφιους του κόμματος του, μόνο σε εκείνες τις περιφέρειες, όπου πλειοψήφισαν υποψήφιοι των σοσιαλιστών και πρασίνων, που ενώθηκαν με το κόμμα του Μελανσόν, για ν΄αντιμετωπίσουν την Λεπέν.
Όπου πλειοψηφούν οι καθαροί Μελανσονίστας, ο Μακρόν ΔΕΝ αποσύρεται!
Τα ξαναείπαμε! Το μίσος των δύο είναι άσβεστο, στον αγώνα για την εξουσία.
Όπως διαπιστώνουμε, τα αριστερά μαστόρια έχουν επινοήσει ένα ολόκληρο σχέδιο, που:
- Προσβάλει τους ίδιους τους ψηφοφόρους τους. ("Ψηφίστε πρόβατα αυτό που λέει ο αρχηγός, ακόμα κι αν δεν θέλετε τον Μακρόν, σύμφωνα με την προηγούμενη ψήφο σας"!)
- Προσβάλει τους ίδιους τους υποψηφίους τους, που τους αποσύρουν, σαν σακαράκες του Β΄ΠΠ.
- Προσβάλει κάθε δημοκρατική διαδικασία, που έχει προ πολλού καταργηθεί, από το σύστημα, σε όλες τις χώρες της Δύσης και στις αποικίες της. Ψηφίζεις ένα κόμμα και κυβερνά αυτός που δεν ψήφισες, για να μην χαλάσει το "πολίτικαλ κορέκτ" των συμφερόντων.
Ο Ζαν Λυκ Μελανσόν είναι ένα γρανάζι του συστήματος, ένα πολιτικό απόβρασμα, γιατί μόνο ένα απόβρασμα μπορεί να γίνει σύμμαχος του Μακρόν!
Και τέτοια αποβράσματα βρίσκονται επικεφαλής σε όλη την Ευρωπαϊκή "Αριστερά"!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση