GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΟΓΩ ...ΜΠΑΪΝΤΕΝ! ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" το ντιμπέιτ των αντιπροέδρων στις ΗΠΑ...

ΜΙΛΟΥΟΥΚΙ — Η εκστρατεία του Τραμπ την Τετάρτη δήλωσε ότι δεν θα δεσμευτεί για ημερομηνία για αντιπροεδρικό ντιμπέιτ, υποδηλώνοντας ότι είνα...


ΜΙΛΟΥΟΥΚΙ — Η εκστρατεία του Τραμπ την Τετάρτη δήλωσε ότι δεν θα δεσμευτεί για ημερομηνία για αντιπροεδρικό ντιμπέιτ, υποδηλώνοντας ότι είναι ακόμα αβέβαιο ποιος θα είναι στο εισιτήριο των Δημοκρατικών.
«Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για Αντιπρόεδρο, επομένως δεν μπορούμε να κλείσουμε ημερομηνία πριν από τη συνέλευσή τους», δήλωσε ο ανώτερος σύμβουλος της προεκλογικής εκστρατείας Τραμπ, Μπράιαν Χιουζ. «Αυτό θα ήταν άδικο για τον Gavin Newsom, τον JB Pritzker, την Gretchen Whitmer ή οποιονδήποτε η Kamala Harris επιλέξει για υποψηφίους της».
Η εκστρατεία του Μπάιντεν νωρίτερα την Τετάρτη είπε ότι ο αντιπρόεδρος Χάρις είχε αποδεχθεί πρόσκληση από το CBS News να συμμετάσχει σε μια συζήτηση εναντίον του υποψηφίου του Τραμπ, γερουσιαστή JD Vance (Ρ-Οχάιο), στις 12 Αυγούστου ή στις 13 Αυγούστου. Το CBS News είχε προηγουμένως επεκτείνει μια πρόσκληση για τις 23 Ιουλίου, αν και μια τέτοια ημερομηνία φαινόταν απίθανη, δεδομένου ότι ήταν μια εβδομάδα μετά τη συνέλευση του GOP.
«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι αυτός του οποίου η εκστρατεία είπε ότι θα συζητούσε «ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε» και επέλεξε τον Τζ.
«Τώρα ξαφνικά αμέσως μετά από μια καταδικαστική νέα διαρροή που δείχνει την υποστήριξή του για την απαγόρευση των αμβλώσεων σε εθνικό επίπεδο, ο Βανς υποχωρεί από μια συζήτηση εναντίον του Αντιπροέδρου Χάρις, ο οποίος έχει περάσει τα δύο τελευταία χρόνια διώκοντας την υπόθεση για λογαριασμό της αναπαραγωγικής ελευθερίας», πρόσθεσε.
Ο Βανς είπε σε συνέντευξή του την Τρίτη ότι ήταν σημαντικό για το κοινό να τον δει να συζητά με τον Χάρις.
Ωστόσο, η εκστρατεία του Τραμπ εκμεταλλεύεται τη χειραψία μεταξύ των Δημοκρατικών σχετικά με το αν ο Πρόεδρος Μπάιντεν θα πρέπει να παραιτηθεί ως υποψήφιος, για να ξεκινήσει μια πιθανή συζήτηση αυτό το καλοκαίρι.
Ο βουλευτής Άνταμ Σιφ (Καλιφόρνια) έγινε την Τετάρτη ένας από τους πιο εξέχοντες και υψηλόβαθμους Δημοκρατικούς που ζήτησαν τον Μπάιντεν να αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα.
Ο Μπάιντεν αρνήθηκε να εγκαταλείψει, λέγοντας μόλις τη Δευτέρα ότι δεν είχε αλλάξει τη θέση του σχετικά με το αν θα παραμείνει στην κούρσα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον παρουσιαστή του NBC News, Λέστερ Χολτ.
Οι δημοσκοπήσεις φαίνονται όλο και πιο ζοφερές για τον Μπάιντεν και την εκστρατεία του. Μια δημοσκόπηση του Associated Press που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη έδειξε ότι σχεδόν τα δύο τρίτα των Δημοκρατικών είπαν ότι ο Μπάιντεν πρέπει να αποσυρθεί από την κούρσα και να αφήσει το κόμμα να επιλέξει διαφορετικό υποψήφιο, σε σύγκριση με περίπου το 30% των Δημοκρατικών που δήλωσαν ότι είναι εξαιρετικά ή πολύ σίγουροι για την ικανότητά του να υπηρετήσει αποτελεσματικά. 

1 σχόλιο

  1. Ωραία τρίπλα! «Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για Αντιπρόεδρο, επομένως δεν μπορούμε να κλείσουμε ημερομηνία πριν από τη συνέλευσή τους», εδώ δεν ξέρουμε ποιος θα είναι υποψήφιος πρόεδρος των Δημοκρατικών. Θα βγάλει τη θητεία του που λήγει τον Ιανουάριο του 2025 ακόμα κι αν δεν εκλεγεί ξανά Πρόεδρος των ΗΠΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση