GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ "ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ!" ΤΟ ...ΧΡΙΣΜΑ του Δρακοπούλου υπέρ του Κασσελάκη!

Οι λεπτομέρειες ακόμα και οι πιο μικρές παίζουν πάντα τον ρόλο τους και πολλές φορές λένε πολλά και δείχνουν επιλογές και προτιμήσεις με ένα...


Οι λεπτομέρειες ακόμα και οι πιο μικρές παίζουν πάντα τον ρόλο τους και πολλές φορές λένε πολλά και δείχνουν επιλογές και προτιμήσεις με ένα τρόπο σημειολογικό.
Για του λόγου το αληθές όποιος βρέθηκε  στο ΕΚΠΑ στην ειδική τελετή απονομής του τίτλου του Μεγάλου Ευεργέτη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και αναγόρευσης του Ανδρέα Δρακοπούλου σε Επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Ιατρικής και Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, του Πανεπιστημίου Αθηνών και παρατήρησε τις προσφωνήσεις του πρύτανη, του υπουργού υγείας και του τιμώμενου προέδρου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος θα πρόσεξε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.
Παρόντες στην εκδήλωση ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης, ο υπουργός παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και πολλοί άλλοι επίσημοι καλεσμένοι.
Ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Γεράσιμος Σιάσος, ο Υπουργός Υγείας και όσοι πήραν το λόγο τήρησαν το τυπικό προσφωνώντας πρώτα τον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τους πρώην πρωθυπουργούς και στη συνέχεια τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Ανδρεας Δρακόπουλος όμως ανέτρεψε, προφανώς ηθελημένα, αυτό το τυπικό και μετά τον πρύτανη προσφώνησε τον Στέφανο Κασσελάκη ως αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης και στη συνέχεια τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον Αντώνη Σαμαρά και τους άλλους επισήμους. Προφανώς με αυτό τον τρόπο θέλησε να δείξει την συμπάθεια και την στήριξη του στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη.
Άλλωστε με υποτροφία του Ανδρέα Δρακόπουλο στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια έκανε τις σπουδές του στη Αμερική ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος διατηρεί από τότε φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Πριν τον κ. Δρακόπουλο πάντως ο Άδωνις Γεωργιάδης που πήρε το λόγο για να μιλήσει με πολύ θερμά λόγια για τον πρόεδρο του ΙΣΝ προσφώνησε όλους τους επίσημους ξεχνώντας να αναφερθεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση