GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΟΥ με την Βούλτεψη για το κόστος ζωής! «ΕΞΩ είναι χειρότερα, στην Μαδρίτη κοιμούνται στις μπανιέρες...»

Θυμηδία αλλά και αντιδράσεις προκάλεσε μια αποστροφή της Σοφίας Βούλτεψη αναφορικά με την ακρίβεια στη χώρα μας και σύγκριση της με άλλες ε...


Θυμηδία αλλά και αντιδράσεις προκάλεσε μια αποστροφή της Σοφίας Βούλτεψη αναφορικά με την ακρίβεια στη χώρα μας και σύγκριση της με άλλες ευρωπαϊκές χώρες στον συγκεκριμένο τομέα, με επίκεντρο και τα στοιχεία που παρουσίασε η Τράπεζα της Ελλάδος.
Μάλιστα η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου μίλησε για παρουσίαση αποσπασματικών δεδομένων «από συγκεκριμένες χρονικές περιόδους».
«Δεν ζούμε σε ένα γαλατικό χωριό, ταξιδεύουμε κι εμείς στο εξωτερικό», ανέφερε αρχικά.
Συνεχίζοντας η Σοφία Βούλτεψη υποστήριξε ότι το πρόβλημα είναι πως η χώρα μας εισάγει περισσότερα από όσα εξάγει.
«Ακούστε, το κόστος ζωής δεν οφείλεται μόνο στα προϊόντα αλλά και στα ενοίκια.. Στη Μαδρίτη θέλεις 600 ευρώ για ένα δωμάτιο χωρίς μπάνιο, Στις μπανιέρες κοιμούνται στη Μαδρίτη. Χρησιμοποιούνε και τις μπανιέρες για να κοιμηθούν εκεί. Αυτά τώρα επειδή ήμουν εκεί» είπε και πρόσθεσε:
«Το κόστος ζωής είναι συνισταμένη πολλών πραγμάτων, υπηρεσιών και παροχών. Επειδή πάμε κι εμείς στο εξωτερικό, δεν πληρώνουμε φτηνότερα ούτε στα εστιατόρια, ούτε στα μπακάλικα».
«Δεν είναι αλήθεια ότι έξω είναι φτηνά κι εδώ είναι ακριβά. […] Υπάρχουν χώρες που τα εισιτήρια στα ΜΜΜ έχουν τετραπλάσια τιμή» είπε η Υφυπουργός Μετανάστευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση