GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΛΑΥΣΗ ο Πορτοσάλτε! «ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ του λαού να μην γίνονται Αύγουστο, γιατί δεν χωράνε οι τουρίστες...»

Συστάσεις αναφορικά με τα «μπάνια του λαού» έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε, προτρέποντας τους Έλληνες πολίτες να μην πηγαίνουν διακοπές από τις 15 ...


Συστάσεις αναφορικά με τα «μπάνια του λαού» έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε, προτρέποντας τους Έλληνες πολίτες να μην πηγαίνουν διακοπές από τις 15 Ιουλίου ως τις 31 Αυγούστου για να …. «χωρούν οι τουρίστες».
«Τα μπάνια του λαού δεν μπορούν να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου. Αυτό προσπαθώ να πω καιρό τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του Σκάι σε πρωινό πάνελ.
«Έτσι όπως πάμε, αν θέλουμε τουρισμό και ο τουρισμός να μας φέρνει 20+ δισ. ευρώ στον τόπο, είναι γεγονός ότι εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου θα υποχωρούμε έναντι των τουριστών. Διότι δεν χωράμε» πρόσθεσε ο ίδιος.

2 σχόλια

  1. Μήπως να αλλάξουμε χώρα να μην τους ενοχλούμε, έχει ξεθαρρέψει το φερέφωνο της κυβέρνησης και κανένας δεν τον βάζει στην θέση του. Ας μην φτιάχνατε τα έργα στο Ελληνικό που επεκτείνεται σε 3 δήμους Γλυφάδας-Ελληνικού-Άλιμου και πιάνει μια τεράστια έκταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενταξει,επειδη η ζωη μας δεν ειναι ποταπο σοου στο δελφιναριο,ολα αυτα τα απιθανα αποχωρηματα,καποια μερα πρεπει να αφανιστουν.Χωρις καμια λογικη,αναισχυντα,προσπαθωντας να δικαιολογησουν τον απυθμενο ραγιαδισμο τους,εχουν αναγαγει τον πνευματικο αυνανισμο σε αλλο επιπεδο.Για την ιστορια:Πολλες τουριστικες περιοχες βασισουν την οικονομια τους σε Ελληνες τουριστες και οχι σε μπατιροτουριστακια που ορεγεται η καθε τσουλα της προπαγανδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση