GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ στην Βουλή! Η ΦΩΤΙΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ στο ...«διάολο» την Κεφαλογιάννη

«Θερμό» επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη και της βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανούς Φωτίου σε συνεδρ...



«Θερμό» επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη και της βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανούς Φωτίου σε συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.
Την ώρα που τον λόγο είχε η υπουργός, η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, έχοντας αφήσει ανοιχτό το μικρόφωνο ακούστηκε να λέει «άει στο διάολο». Η φράση της Θεανούς Φωτίου προκάλεσε την «έκρηξη» της υπουργού.
«Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!».
Της έντασης μεταξύ των δύο γυναικών, είχε προηγηθεί η διαμαρτυρία της κας Φωτίου προς το προεδείο ότι καταπατά τον κανονισμό. «Περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι να μας απαντήσει συνολικά» ακούστηκε να φωνάζει η κα Φωτίου.
Η Όλγα Κελογιάννη έκανε ένα σχόλιο για τα… εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «επειδή η κυρία Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί τη δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας».
«Σας παρακαλώ κ. Υπουργέ, δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο» απάντησε η Θεανώ Φωτίου και ακολούθησε ο άγριος καβγάς μεταξύ τους.
Η ένταση συνεχίστηκε και αργότερα με την κ. Φωτίου να επιμένει ότι δεν είπε τίποτα απρεπές.
Απευθυνόμενη προς τον πρόεδρο της Επιτροπής, η βουλευτής της Νέας Αριστεράς είπε: «Κυρία υπουργέ δεν προεδρεύετε εσείς σε αυτή την αίθουσα...ως γνωστόν ούτε πήρατε εσείς είδηση ότι είπα κάτι απρεπές. Και εγώ προσωπικά είπα ότι δεν είπα τίποτα απρεπές προς την υπουργό ή στο Σώμα. Αυτά όμως είναι η εκμετάλλευση από ένα πολιτικό πρόσωπο που αυτή τη στιγμή θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα».

2 σχόλια

  1. Σιγά τα αίματα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολγιτσα,σ'αγαπω σε εκτιμω,αλλα,εκει που βρισκεσαι,κατω απο τα τετοια της Κουντουρα θα εισαι και συ και οποιοσδηποτε αλλος στο Τουρισμου.Οχι οτι η λωλη με τα γεμιστα λεει,αλλα τωρα ειναι στους αποστατες.Ασε τον Συριζα ησυχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση