GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσο πληρώθηκαν οι δημοσιογράφοι & πολιτικοί, για να παπαγαλίζουν κτύπημα της Χεζμπολάχ στο κατεχόμενο Γκολάν;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα για το Majdal Shams: ο Άξονας Αντίστασης ΔΕΝ στοχεύει ΠΟΤΕ αμάχους!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα για το Majdal Shams:
ο Άξονας Αντίστασης ΔΕΝ στοχεύει ΠΟΤΕ αμάχους!

Δεν είναι βρεφοκτόνοι σαν τους σιωΝαζί!

Η Χεζμπολάχ ποτέ δεν ντρεπόταν, ή φοβήθηκε να ανακοινώσει επακριβώς και να λάβει τα εύσημα για τις επιχειρήσεις της, όπως έκανε καθημερινά από τις 8 Οκτώβρη 2023.
Επιπλέον, στον πόλεμο του 2006, ένας πύραυλος της Χεζμπολάχ έπεσε κατά λάθος στους Παλαιστίνιους, κάτι που η Χεζμπολάχ αναγνώρισε άμεσα και ζήτησε συγγνώμη.
Οι κάτοικοι του Majdal Shams είναι ως επί το πλείστον Δρούζοι, σύμφωνα και με την κατοχική σιωναζιστική οντότητα. Η πλειοψηφία των κατοίκων δεν έχουν ισραηλινή υπηκοότητα και είναι Σύροι υπήκοοι που ζουν υπό ισραηλινή κατοχή.
Επομένως, τόσο απλά... δεν έχει κανένα στρατηγικό νόημα η Χεζμπολάχ να χτυπήσει ένα τέτοιο μέρος όταν ο πληθυσμός τους συμπαθεί και διαδηλώνει υπέρ της Χεζμπολάχ και της Μητέρας Πατρίδας (Συρία).

Αλήθεια... τα δημοσιογραφικά και πολιτικά παπαγαλάκια που σιτίζονται στην πρεσβεία, θέλουν να καταπίνουμε αμάσητα το σανό τους περί Δρούζων; Να ξεχάσουμε τον Δρούζο Εθνικό Ήρωα της Συρίας, τον Καπετάνιου Issam Zahr Eddine;

Να ξαναγράψουν την ιστορία, όπως επιβάλουν οι σιωΝαζί... οι Δρούζοι που ανήκει το Λιοντάρι του Ευφράτη κι ο γιος του, είναι μία από τις 18 ιδιαίτερες εθνότητες της Συρίας, με έντονη κι αδέσποτη παρουσία στο μέχρι σήμερα κατεχόμενο Γκολάν και την Παλαιστίνη, αλλά κι ο φόβος και τρόμος για τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών.
Στη δύση και στην Ελλάδα η αναχώρηση του Καπετάνιου της Λευτεριάς -δεν πεθαίνουν ποτέ οι Ήρωες- η δημοσιογραφική πορνεία προσπαθεί να αποσιωπήσει τις συνέπειες που προκαλεί στη Μέση Ανατολή. Μιλάμε για το Λιοντάρι του Ευφράτη, τον Κομαντάντε των υπερασπιστών της Deir Ez Zor, των 250.000 Ελεύθερων Πολιορκημένων για τέσσερα (4) χρόνια από τους Νατοϊκούς μισθοφόρους, που μαρτύρησε κοντά στην πόλη που υπερασπίστηκε και διέσωσε... 21 Οκτώβρη 2017: Κάθε νίκη κι επιτυχία θα αφιερώνεται στον Assad & Nasrallah!

Όπως δεν είχε κανένα στρατηγικό νόημα για τη νόμιμη Συριακή κυβέρνηση να χρησιμοποιεί χημικά όπλα κάθε φορά που βρισκόταν στα πρόθυρα να κερδίσει μια συγκεκριμένη μάχη. Άλλωστε να μην ξεχνάμε πως καμία δημοσιογραφική πόρνη, κανένας διεφθαρμένος αριστερός και δεξιός πολιτικός υπάλληλος, κανένας "πανεπιστημιακός αναλυτής", ποτέ το όργανο καταστολής ("εθνική Αρχή" Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο... πρόστιμα ΜΟΝΟΝ στους ελεύθερους δημοσιογράφους), ή ΕΣΗΕΑ... δεν ζήτησαν μια έστω υποκριτική συγνώμη για τα "χημικά όπλα του αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ" Φλεβάρης 2024: Το "ισλαμικό κράτος" (isis) υπεύθυνο για τη ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΟ 2015... Και τώρα;

Επιπλέον, η ισλαμική ηθική της Χεζμπολάχ και του Άξονα της Αντίστασης απαγορεύει ρητά τη στόχευση αμάχων.
Είναι δεδομένο πως πρόκειται για ένα ακόμη κατασκευασμένο ψέμα των σιωνιστών, ώστε ν' αποκρύψουν στους ισραηλινούς που δραπετεύουν καθημερινά και μεταναστεύουν, πως ο περίφημος "Σιδηρός Θόλος" δεν δυσλειτουργεί απλώς, αλλά δεν υπάρχει κι ελέγχεται.
Η χειραγώγηση των οπλικών συστημάτων της σιωνιστικής οντότητας είναι μια πρόφαση για τους σιωΝαζί να ξεκινήσουν έναν ευρύτερο πόλεμο.
Όμως, καθόσον έχουμε να κάνουμε με τον πιο δειλό στρατό του πλανήτη, παντελώς απροετοίμαστο και την κούραση μετά από μήνες πολέμου με σοβαρές απώλειες, η προπαγάνδα και τα λόγια για εισβολή μπορεί να είναι μπλόφα, Βέβαια, πρέπει να θυμόμαστε ότι πολλοί ισραηλινοί αξιωματούχοι δεν είναι απλοί τρομοκράτες που εμπνέονται από τον σιωΝαζισμό, αλλά είναι και ψυχοπαθείς, οπότε οτιδήποτε είναι δυνατόν.

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

28 Μάη 2024: Νέο εμπάργκο στη Συρία! Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση