GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ! Δεκάδες νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες στην Χαν Γιουνίς της Γάζας σε ισραηλινή επιδρομή...

Νέο αιματοκύλισμα στην Λωρίδα της Γάζας, όπου τουλάχιστον 71 άνθρωποι και εκατοντάδες τραυματίστηκαν κατά την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή ...


Νέο αιματοκύλισμα στην Λωρίδα της Γάζας, όπου τουλάχιστον 71 άνθρωποι και εκατοντάδες τραυματίστηκαν κατά την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή το Σάββατο σε πυκνοκατοικημένη περιοχή εκτοπισμένων στο αλ-Μαβάσι, στην Χαν Γιουνίς.
Όπως αναφέρει το BBC, o ισραηλινός Στρατός είχε χαρακτηρίσει την περιοχή αυτή ασφαλή ζώνη, ζητώντας από τους Παλαιστινίους να αναζητήσουν καταφύγιο εκεί. Περισσότεροι από 289 άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά την επιδρομή, σύμφωνα με την ανακοίνωση του τοπικού Υπουργείου Υγείας.
Ο IDF δεν έχει ολοκληρώσει την διερεύνηση της αεροπορικής επιδρομής, που είχε στόχο τον Μοχάμεντ Ντέιφν στρατιωτικό ηγέτη της Χαμάς και έναν υψηλόβαθμο ηγέτη της παλαιστινιακής οργάνωσης, δήλωσε στους δημοσιογράφους στρατιωτικός αξιωματούχος του Ισραήλ.
Ο ίδιος υποστήριξε πως η επιδρομή είχε στόχο στρατιωτικό στρατόπεδο στα δυτικά της Χαν Γιουνίς, στην Λωρίδα της Γάζας, και τόνισε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει παλαιστινιακές αναφορές για τουλάχιστον 71 νεκρούς από την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση