GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν κάλεσε τον Γάλλο πρεσβευτή στην Τεχεράνη, για τη βλάσφημη απεικόνιση του Ιησού Χριστού!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, κάλεσε τον...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, κάλεσε τον...

Γάλλο πρεσβευτή στην Τεχεράνη επιδίδοντας σκληρή διαμαρτυρία για τη βλάσφημη απεικόνιση του Ιησού Χριστού κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Μοχάμαντ Μεχντί Εσμαειλί, ο Ιρανός υπουργός Πολιτισμού, από την πλευρά του, δήλωσε:
«Η βλάσφημη απεικόνιση του Ιησού Χριστού στο Παρίσι ήταν εντελώς προσβλητική και ξεπέρασε κάθε κόκκινη γραμμή.
Η Γαλλία, μια χώρα με μεγάλη ιστορία του Χριστιανισμού, πρέπει να ντρέπεται για τον εαυτό της, και ικετεύω τους Χριστιανούς μας σ' όλο τον κόσμο να μιλήσουν εναντίον αυτής της βλασφημίας: απερίφραστη κι αποφασιστική καταδίκη!
».

Το περίφημο σ' ολόκληρο τον Μουσουλμανικό κόσμο Ισλαμικό Πανεπιστήμιο Αλ-Αζχάρ, στο Κάιρο, ένα από τα αρχαιότερα Πανεπιστήμια στον κόσμο κι από τα πιο διάσημα Ισλαμικά Ινστιτούτα στον κόσμο, εξέδωσε δήλωση-ανακοίνωση όπου: «Καταδικάζει τη Γαλλία για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, θεωρώντας την μεγάλη προσβολή στον Ιησού Χριστό και τον Χριστιανισμό».

Τι συμβαίνει; Στο "σκοταδιστικό" Ιράν, το Ιράν της "τρομοκρατίας και καταπίεσης"... δεν απαγορεύεται η λατρεία στον Χριστιανισμός; Έτσι δεν μας προπαγανδίζουν χρόνια τώρα το μυαλό οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες; Βέβαια, κρύβουν πως υπάρχει και Χριστιανός βουλευτής, όπως κι εβραίος στην Ιρανική βουλή... Όταν οι "δημοσιογράφοι", οι δήθεν "πανεπιστημιακοί διεθνολόγοι αναλυτές", το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα σιτίζεται στις πρεσβείες των αμερικανοσιωνιστών... πως θα μπορούμε να μαθαίνουμε την αλήθεια και το πληρωμένο μίσος εναντίον του Αδέσποτου κι Αδούλωτου Ιρανικού λαού...

Γιατί άραγε δεν γνωρίζουμε πως οι θρησκευτικές μειονότητες στο "σκοταδιστικό" Ιράν απολαμβάνουν πλήρους ελευθεριών, που ούτε καν μπορεί να διανοηθεί κάποιος στις δυτικές χώρες;

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

Σατανάδες! Για να επιβληθούν οι δικές τους "αξίες" δεν σταματούν σε τίποτα!

Ορισμένα σχετικά για το Ιράν, που κρύβουν οι δημοσιογραφικές τσούλες:

28 Ιούνη 2024: Τεχεράνη, ο Χριστιανός Ιρανός ιερέας ψηφίζει στις προεδρικές εκλογές...

Οι Εβραίοι και Χριστιανοί στο Ιράν ασκούν ελεύθερα και προστατευόμενοι τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Ζουν σε απόλυτη αρμονία μαζί με όλες τις Ιρανικές κοινότητες.
Το Ιράν είναι μια Ισλαμική Δημοκρατία, αλλά οι Ιρανοί δεν είναι αποκλειστικά Μουσουλμάνοι.
Στη χώρα ζουν κι ασκούν ελεύθερα τα θρησκευτικά τους καθήκοντα αυτοί που είναι Χριστιανοί, Εβραίοι, οπαδοί του Ζωροαστρισμού (από τις αρχαιότερες θρησκείες) κι είναι πλήρως αναγνωρισμένες θρησκείες της χώρας.
Ποιοι και πότε μας είπαν πως στο Ιράν λειτουργούν 60 Συναγωγές των Εβραίων;

Φλεβάρης 2021: Βαρτάν Αρακλιάν... ο πρώτος Χριστιανός Μάρτυρας της Ιρανικής Επανάστασης!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση