GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!» Δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του πρωθυπουργού Ατάλ ο Μακρόν...

Δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Γάλλου πρωθυπουργού Γκαμπριέλ Ατάλ ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, μετά τη νίκη της αριστεράς στι...


Δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Γάλλου πρωθυπουργού Γκαμπριέλ Ατάλ ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, μετά τη νίκη της αριστεράς στις πρόωρες εκλογές.
Συγκεκριμένα, ο Μακρόν ζήτησε από τον Ατάλ να συνεχίσει «προς το παρόν» να τελεί τα πρωθυπουργικά του καθήκοντα, προκειμένου να «διασφαλίσει η σταθερότητα της χώρας», σύμφωνα με τα Ηλύσια Πεδία.
Αξίζει να σημειωθεί πως σε λίγες μόλις εβδομάδες ξεκινούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι, διοργάνωση που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για τη χώρα.
Την Κυριακή, μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων στοιχείων για τη νίκη της Αριστεράς, ο Γκαμπριέλ Ατάλ γνωστοποίησε πως σήμερα Δευτέρα θα υπέβαλλε την παραίτησή του.
«Θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση του Εμανουέλ Μακρόν» είχε δηλώσει. «Κανένα κόμμα δεν κέρδισε την απόλυτη πλειοψηφία», τόνισε, προσθέτοντας ότι ήταν τιμή του να υπηρετήσει στο αξίωμά του.
Ο 34χρονος Ατάλ ανέλαβε τα καθήκοντά του τον περασμένο Ιανουάριο και έγινε τότε ο νεότερος πρωθυπουργός της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση