GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»! Συνεχίζονται οι απολύσεις και οι παραιτήσεις...

Μετά την αναγκαστική αποχώρηση της Ναταλί Χατζηαντωνίου , η διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» έδειξε την έξοδο στη δημοσιογρά...



Μετά την αναγκαστική αποχώρηση της Ναταλί Χατζηαντωνίου , η διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» έδειξε την έξοδο στη δημοσιογράφο Τζούλη Τσίγκα.
Η Τζ. Τζίγκα με πολυετή πείρα στο ρεπορτάζ, ήταν αρκετά χρόνια πίσω από τα μικρόφωνα του σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο στα δελτία όσο και σε εκπομπές και μαγκαζίνο.
Οικειοθελώς αποχώρησε επίσης από τον σταθμό ο δημοσιογράφος Ανδρέας Πετρόπουλος, μην αντέχοντας το κλίμα φθοράς από την κρίση των τελευταίων εβδομάδων, ο οποίος μετακομίζει με την εκπομπή του «Λαϊκή Απογευματινή» στο Talk radio στη ζώνη 18.00-20.00.
Το τσουνάμι στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε από το λουκέτο στην καθημερινή έκδοση της Αυγής, συνεχίστηκε με κρίση που εκδηλώθηκε μετά στον ραδιοσταθμό «στο Κόκκινο 105,5». Κρίση που συνοδεύεται με σενάρια για πώληση σε ιδιώτη και με ευθεία σύνδεση στην αλλαγή της φυσιογνωμίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Η κρίση στον σταθμό ξεκίνησε όταν ο διευθυντής Αδάμ Γιαννίκος, ανακοίνωσε πως στο νέο πρόγραμμα μετά τις 25 Αυγούστου, δεν θα υπάρχει ενημέρωση μετά τις 3 το μεσημέρι, προτείνοντας μάλιστα εθελούσιες εξόδους σε συγκεκριμένους εργαζόμενους.
Ωστόσο η έξοδος της Ν. Χατζηαντωνίου, δεν είχε τα χαρακτηριστικά της εθελούσιας αφού όπως η ίδια είπε το δίλημα που τέθηκε ήταν «ή εθελούσια σήμερα, ή απόλυση τη Δευτέρα».
Από αύριο, ο σταθμός θα λειτουργεί με τρεις ακόμα λιγότερους δημοσιογράφους της παλιάς φρουράς. Την ίδια ώρα διακινούνται φήμες πως έχουν βρεθεί ήδη αντικαταστάτες ανάμεσα στους οποίους γνωστά ονόματα του ψυχαγωγικού ραδιοφώνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση