GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «ΝΑΝΣΥ»! Από την πολυτελή ζωή… στο κελί

Νέα σελίδα, αυτή τη φορά στο κελί, γράφει στη ζωή της η «Νάνσυ», η φερόμενη ως αρχηγός του κυκλώματος εκβιαστών καταστηματαρχών στο κέντρο τ...


Νέα σελίδα, αυτή τη φορά στο κελί, γράφει στη ζωή της η «Νάνσυ», η φερόμενη ως αρχηγός του κυκλώματος εκβιαστών καταστηματαρχών στο κέντρο της Αθήνας.

Από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού – ως προσωρινά κρατούμενη – δεν αποκλείεται να βρεθεί και πάλι στο γραφείο της ανακρίτριας για συμπληρωματική απολογία μόλις μπουν στη δικογραφία νέα στοιχεία.
Στην απολογία της ούτως ή άλλως έχει επιφυλαχθεί ότι θα μιλήσει στο μέλλον για την κατηγορία της δωροδοκίας στους δημόσιους υπαλλήλους.
Τα χρήματα που αποκόμιζε η εγκληματική οργάνωση από τους εκβιασμούς ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ το χρόνο.
Οι αστυνομικοί βρήκαν χρήματα ακόμα και σε τάπερ ενώ μαζί με τη «Νάνσυ» στο κόλπο ήταν -όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο -η μητέρα και ο αδερφός της που είχε ρόλο «ταμία».

Μάλιστα στις 3 Ιουνίου τα δύο αδέρφια συζητούν για χρήματα σε συνομιλία τους που καταγράφτηκε:
Νάνσυ: Έλα
Αδερφός: Με ρωτούσε η μαμά, τα βγάζουμε τα μεγάλα τα πεντακοσάρικα, διακοσάρικα.
Νάνσυ: Ε ναι, ναι, ναι
Αδερφός: Θα τα δώσουμε
Νάνσυ: Ναι, ναι, ναι

Η Νάνσυ κανόνιζε τα πάντα ενώ υπάρχει διάλογος με καταστηματάρχη που φθάνει στο αμήν γιατί η ταρίφα για κάθε δουλειά είναι 1000 ευρώ.
Νάνσυ: Στα παλιά, ε παλιά είχανε δώσει άδεια για να πάρεις για ρεύμα, να βάλεις ρολόι για σύνδεση με τα δίκτυα. Γιατί δεν το υλοποιήσανε ποτέ οι δικοί σου;
Επιχειρηματίας: Πως το ξέρεις;
Νάνσυ: Το βλέπουμε. Τι εννοείς πως το ξέρω; Το βλέπω από την Πολεοδομία. Οπότε εσύ θέλεις τώρα να σου δώσουνε έγγραφο οι Πολεοδόμοι, για σύνδεση με τα δίκτυα. Θέλεις βεβαίωση σύνδεσης με τα δίκτυα και δεν το δίνει ο Μηχανικός, το δίνουν οι Πολεοδόμοι στην δική σου περίπτωση εκεί πέρα.
Επιχειρηματίας: Ωραία. Πόσο πόσο κοστίζει αυτό ρε συ Νάνσυ;
Νάνσυ: Ε το θέμα δεν είναι πόσο κοστίζει, το θέμα είναι να, τι θα πάρουνε για να στο βγάλουνε χθες, επειδή το θες χθες. Αν είχες χρόνο το κάνανε και σε τρεις μήνες. Δεν έχουμε πρόβλημα.
Επιχειρηματίας: Ε πες μου πόσο, χίλια ευρώ πάλι;
Νάνσυ: Ε κάπου εκεί θα είναι αλλά κάτσε λίγο να μου το πούνε, θα τους δω σήμερα..
Επιχειρηματίας: Μ…ρε ότι μου λες ρε π….μου είναι 1000 ευρώ ρε ….
Νάνσυ: Άκου Σ…. Εάν θες βρες κάποιον να στο κάνει με 100 ευρώ. Εκεί πηγαίνει πρωτόκολλο, πηγαίνει πάνω στη Διευθύντρια να πρωτοκολληθεί, το χρεώνεται ο ένας υπάλληλος, το ελέγχει, σου πατάει την πρώτη σφραγίδα και μετά το παίρνει ο τοπογράφος και ο αρχιτέκτονας. Εάν εσύ το κάνεις με εκατό κάν’ το. Και πες μου να το κάνω και εγώ. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω. Το κάνουν οι πολεοδόμοι σου λέω.

Μέχρι στιγμής στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί δεν υπάρχουν καταθέσεις επιχειρηματιών που έχουν πέσει θύματα εκβιασμού. Οι περισσότεροι όμως θα δηλώσουν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα βρεθούν στα δικαστήρια απέναντι από τη «Νάνσυ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση