GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ουκρανία απλές πειρατείες κάνει!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Τώρα η Ουκρανία προχωρά και στην πειρατεία...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Τώρα η Ουκρανία προχωρά και στην πειρατεία...
Συνέλαβε το πλοίο "Usko Mfu" με σημαία Καμερούν, που μετέφερε σιτηρά, από την Σεβαστούπολη, προς την Αφρική.
Σύμφωνα με τους Ουκρανούς, το πλοίο συνελήφθη, στο λιμάνι του Ρένι, στην περιοχή της Οδησσού, επειδή εισήλθε στην Σεβαστούπολη και το πλήρωμα εισήγαγε λανθασμένα δεδομένα, απενεργοποιώντας την ιχνηλασία του GPS.
Συνελήφθη και ο Ατζερμπαϊτζανός πλοίαρχος, για "παραβίαση της διαδικασίας εισόδου, στα "προσωρινά κατεχόμενα εδάφη της Κριμαίας". (ακόμα δεν έχουν χωνέψει ότι ποτέ η Κριμαία δεν αποτελούσε τμήμα της "ανεξάρτητης Ουκρανίας")
Ωστόσο, σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα προφίλ Lloyd's List, το «Usko Mfu» βρισκόταν στο Δέλτα του Δούναβη, αφού πρώτα έφυγε από το λιμάνι Giurgiulesti της Μολδαβίας.
"Το σκάφος νεκρού βάρους 4.127 τόνων Usko Mfu με σημαία Καμερούν <...> έπλεε από το λιμάνι Giurgiulesti της Μολδαβίας στον ποταμό Δούναβη όταν πλησίασε ένα σκάφος και αναγκάστηκε να αγκυροβολήσει στο ουκρανικό λιμάνι Reni", είπε ο πράκτορας της ναυτιλιακής εταιρίας.
Κατά τ΄άλλα, η Ρωσία χρησιμοποιεί, σαν όπλο πολέμου την πείνα, στην Αφρική.
Η Ουκρανία απλές πειρατείες κάνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση