GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ο δράστης! ΤΕΣΣΕΡΙΣ νεκροί από πυροβολισμούς στην Γερμανία...

Ενας άντρας πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερα άτομα σε ένα σπίτι στο χωριό Λοούιτλινγκεν στο γερμανικό κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης και στη ...


Ενας άντρας πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερα άτομα σε ένα σπίτι στο χωριό Λοούιτλινγκεν στο γερμανικό κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.
Αρχικά, υπήρξαν αναφορές για δύο νεκρούς, όμως αριθμός των θυμάτων αυξήθηκε καθώς οι δυο γυναίκες που είχαν τραυματιστεί σοβαρά στην επίθεση κατέληξαν μετά τη μεταφορά τους σε νοσοκομείο.
Δεκάδες οχήματα έκτακτης ανάγκης και ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο της επίθεσης στη νότια Γερμανία, στο κρατίδιο Βάδης-Βυρτεμβέργης.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από της εφημερίδες BILD και Südwest Presse, έπειτα από έντονο διαπληκτισμό, ένας άνδρας σκότωσε με πυροβόλο όπλο τα μέλη της οικογένειάς και αυτοκτόνησε.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο Factal News ένα ελικόπτερο της αστυνομίας έκανε κύκλους στην περιοχή μεταξύ Λοούιτλινγκεν (Lautlingen) και Badkap αναζητώντας τον ένοπλο. Στην περιοχή ακούστηκαν πυροβολισμοί και ένας άνδρας σκότωσε πολλά μέλη οικογένειας και στη συνέχεια τον εαυτό του μετά από καυγά.
Η αστυνομία της περιοχής έχει αποκλείσει το σημείο, διαβεβαιώνει ωστόσο ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση