GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ τη στιγμή της επίθεσης! ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ η απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ...

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του Ντόναλντ Τραμπ, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια προεκλογικής...


Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του Ντόναλντ Τραμπ, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια προεκλογικής του συγκέντρωσης στην Πενσυλβάνια.
Ο ομιλία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και εκ νέου υποψηφίου μεταδιδόταν σε ζωντανή μετάδοση από τα τηλεοπτικά δύκτια. Την ώρα που μιλούσε ο πρώην πρόεδρος ακούγονται ριπές, πιθανώς από όπλο και λίγο μετά εμφανίζεται τραυματισμένος ελαφριά στο αυτί.

Δείτε τις συγκλονιστικές στιγμές

Ο υποψήφιος πρόεδρος αποχώρησε με αίματα από στη σκηνή, δείχνοντας ωστόσο να είναι καλά.

Δείτε εικόνες με τον αιμόφυρτο Τραμπ








Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης από τους πυροβολισμούς σκοτώθηκε ένα ατομο που καθόταν στην εξέδρα πίσω από τον υποψήφιο πρόεδρο ενω ένα άλλο τραυματίστηκε σοβαρά.

Νεκρός είναι και ο φερόμενος δράστης των πυροβολισμών.

Τι συνέβη
Ο Τραμπ κατέβηκε εσπευσμένα από τη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης μετά από ήχους που ακούστηκαν σαν πυροβολισμοί. Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ φυγαδεύτηκε από τη σκηνή από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας και μπήκε στην αυτοκινητοπομπή του λίγα λεπτά μετά τη λήξη της συγκέντρωσής του στο Μπάτλερ της πολιτείας της Πενσιλβάνια, το Σάββατο.
Η ακριβής πηγή των θορύβων ήταν ασαφής, αλλά το αυτί του φαινόταν να αιμορραγεί έντονα καθώς κατέβαινε εσπευσμένα από τη σκηνή.Ο κ. Τραμπ έσκυψε γρήγορα μετά την έναρξη των θορύβων, με τον ήχο να προέρχεται από την κερκίδα στα αριστερά του σημείου όπου στεκόταν. Καθώς τα μέλη του πλήθους άρχισαν να ουρλιάζουν, ο κ. Τραμπ προστατεύτηκε από τη Μυστική Υπηρεσία με τα σώματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση