GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! ΕΦΥΓΕ από τον Σκάι η («σιδηρά κυρία») Εύη Κουτσαυτάκη...

Η Εύη Κουτσαυτάκη αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ, μετά από μία πολυετή συνεργασία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να «λύσουν» ...


Η Εύη Κουτσαυτάκη αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ, μετά από μία πολυετή συνεργασία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να «λύσουν» τη συνεργασία τους, σε μια περίοδο που ο σταθμός φαίνεται να κάνει μια στροφή προς την ενημέρωση.
Η Εύη Κουτσαυτάκη ήταν, άλλωστε, ένα από τα πρόσωπα που έφερε την ψυχαγωγία στον σταθμό και τον έβαλε στα… βαθιά του ανταγωνισμού με μεγάλα κι επιτυχημένα πρότζεκτ όπως το Survivor και το The Voice.
Πλέον, η «σιδηρά» CEO συνεχίζει την πορεία της εκτός ΣΚΑΪ.
Ο κύκλος της διευθύνουσας συμβούλου του ΣΚΑΪ, Εύης Κουτσαυτάκη, ολοκληρώθηκε μετά από επτά χρόνια.
Με ανακοίνωσή του ο σταθμός του Φαλήρου γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας τους, ευχαριστώντας την θερμά για τα όσα έχει προσφέρει.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:
«Ο Όμιλος ΣΚΑΪ και η Διευθύνουσα Σύμβουλος κυρία Εύη Κουτσαυτάκη ολοκληρώνουν την συνεργασία τους, μετά από κοινού ληφθείσα απόφαση. Η κυρία Κουτσαυτάκη διετέλεσε για πολλά έτη ανώτατο στέλεχος του Ομίλου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία του, με ενέργειες που είχαν ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την επίτευξη κερδοφόρων χρήσεων σε μία δύσκολη αγορά».
Η Διοίκηση του Ομίλου ΣΚΑΪ την ευχαριστεί θερμά και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της βήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση