GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

NEKΡΟΙ και δεκάδες παιδιά τραυματισμένα! ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ χτύπησε σχολείο στη Γάζα...

Τους αμάχους συνεχίζει να έχει στο στόχαστρό του το Ισραήλ που χτύπησε κοντά σε σχολείο στην περιοχή Αμπασάν, στα νότια της Λωρίδας της Γάζα...


Τους αμάχους συνεχίζει να έχει στο στόχαστρό του το Ισραήλ που χτύπησε κοντά σε σχολείο στην περιοχή Αμπασάν, στα νότια της Λωρίδας της Γάζας.
Εκεί είχαν βρει καταφύγιο εκτοπισμένοι, ενώ συγκλονίζουν οι εικόνες από τη μεταφορά τραυματισμένων παιδιών μετά τον βομβαρδισμό.
«Περισσότεροι από δέκα μάρτυρες και δεκάδες τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της επίθεσης κοντά στην είσοδο του σχολείου Αλ-Άουντα στο Αμπασάν, ανατολικά της Χαν Γιούνις», ανέφερε γιατρός στο νοσοκομείο Νάσερ της Χαν Γιούνις.
Τρία σχολεία στα οποία είχαν βρει καταφύγιο εκτοπισμένοι έχουν πληγεί τις τελευταίες ημέρες από τις ισραηλινές δυνάμεις, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 20 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Ο δε ισραηλινός στρατός συνεχίζει να υποστηρίζει ότι έβαλε στο στόχαστρο «τρομοκράτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση