GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΠΡΟΣΗΧΘΗ ύποπτος για την εκτέλεση του τοπογράφου Π. Στάθη στο Ψυχικό...

Oι εξελίξεις στην υπόθεση της εκτέλεσης εν ψυχρώ του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό είναι καταιγιστικές. Προσήχθη βασικός ύποπτος μετ...


Oι εξελίξεις στην υπόθεση της εκτέλεσης εν ψυχρώ του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό είναι καταιγιστικές. Προσήχθη βασικός ύποπτος μετά την ανάλυση του κινητού του 54χρονου. Πρόκειται για άτομο γνωστό στις Αρχές, ελληνικής καταγωγής. Επιπλέον, άτομα που έχουν γνώση της υπόθεσης και θεωρούνται σημαντικοί μάρτυρες καταθέτουν στην Ασφάλεια. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ τονίζουν ότι υπάρχει επικοινωνία με τις εισαγγελικές Αρχές, εφόσον υπάρξουν στοιχεία, να εκδοθεί άμεσα ένταλμα σύλληψης.

Απειλητικά μηνύματα βρέθηκαν στο κινητό τηλέφωνο του δολοφονημένου
Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών είναι το κινητό τηλέφωνο του Παναγιώτη Στάθη, του τοπογράφου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο Ψυχικό, και οι ηλεκτρονικές συσκευές του, που εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Όποιο ίχνος εντοπιστεί εκτιμάται ότι θα βοηθήσει να ενωθούν τα κομμάτια του παζλ για το ποιος ήθελε νεκρό τον 54χρονο.
Στο κινητό τηλέφωνο του θύματος εντοπίστηκαν μηνύματα που περιέχουν απειλές προς τον τοπογράφο. Η Αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει εάν τα απειλητικά μηνύματα σχετίζονται με την εν ψυχρώ εκτέλεση του Παναγιώτη Στάθη μπροστά στο γραφείο του.

Θρήνος στην κηδεία του Παναγιώτη Στάθη που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο Νέο Ψυχικό
Με δάκρυα στα μάτια, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον 54χρονο τοπογράφο Παναγιώτη Στάθη που έπεσε νεκρός από πυρά εκτελεστή, την ώρα που πάρκαρε κάτω από το γραφείο του στο Νέο Ψυχικό.
Τραγικές φιγούρες στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στο Χαλάνδρι, η σύζυγος και τα παιδιά του τοπογράφου που έχασαν μέσα σε μια στιγμή, το στήριγμά τους. Το παρών στην κηδεία έδωσαν φίλοι και συνάδελφοί του, κρατώντας λουλούδια στα χέρια του.
Φωτογραφία: protothema.gr

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο δολοφόνος χρησιμοποιήσε δύο όπλα πυροβολώντας τον άτυχο πατέρα δύο παιδιών στο κεφάλι, στον θώρακα, στην κοιλιά και στο πόδι του.
Κρίσιμες θεωρούνται οι καταθέσεις της συζύγου και του συνεργάτη του, την ώρα που οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονται στη Μύκονο όπου δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά ο 54χρονος.
Στο Μύκονο η έρευνα του κλιμακίου του Τμήματος Ανθρωποκτονιών βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάλιστα, από την έρευνα προκύπτει ότι δύο γεωτεμάχια, ένα στον Αγιο Στέφανο και ένα στα στα Χουλάκια είχαν αποτελέσει σημείο τριβής του 54χρονου με άτομο που δραστηριοποιείται στις κατασκευές. Μάλιστα, ο «αντίδικος» είχε εκφραστεί αρκετές φορές απειλητικά για τη ζωή του 54χρονου τοπογράφου.
Σημειώνεται ότι την ίδια στιγμή, η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος ερευνά διεξοδικά το σύνολο των οικονομικών δραστηριοτήτων του τοπογράφου. Οι δοσοληψίες του θύματος και των συνεργατών του βρίσκονται στο «μικροσκόπιο», καθώς υπάρχουν ενδείξεις για παράνομο πλουτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση