GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

JD VANCE! ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ φωτογραφία του αντιπροέδρου του Τραμπ...

Τραμπ, Αντιπρόεδρος JD Vance -στο Kotel (Δυτικό Τείχος) πριν από δύο χρόνια, στις 10/7- ο οποίος στάθηκε στο πλευρό του Ισραήλ. 🔴Trump VP ...

Τραμπ, Αντιπρόεδρος JD Vance -στο Kotel (Δυτικό Τείχος) πριν από δύο χρόνια, στις 10/7- ο οποίος στάθηκε στο πλευρό του Ισραήλ.

2 σχόλια

  1. Αν δεν προσεχηθούν να χτιστεί ο ναός του Σολωμόντα δεν επιλέγονται για καμία θέση εξουσίας. Πώς κάνετε έτσι, τον αντίχριστο θα χρήσετε στο προκάτ ναό του Σολωμόντα; Απορώ τι χαζομάρες θα γράφουν στα ραβασάκια που στριμώχνουν στις εσοχές του "Τοίχους των Δακρύων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο οποίος επιλέχθηκε εσπευσμένα από τον Trump 2 μέρες μετά την απόπειρα. Εφόσον επιλέχθηκε "το σωστό άτομο" βεβαίως το χρήμα άρχισε να ρέει προς τον Trump, ο Biden αποσύρθηκε και εντέλει η Ευρώπη θα μείνει μόνη της να ενισχύει την Ουκρανία αν δεν συνθηκολογήσουν, ενώ η Αμερική θα στηρίξει το Ισραήλ. Όλα δρομολογήθηκαν μετά την απόπειρα. Και βεβαίως αν κάτι συμβεί στον Trump τον αντικαθιστά αυτομάτως ο κύριος της φωτογραφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση