GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σατανιστικό αίσχος! Πόση σαβούρα σ΄ αυτήν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Οι τηλεοράσεις του κόσμου, που αναμετέδιδαν την τελετή έναρξης θα έπρεπε να είχαν την ένδειξη, "απομακρύνατε τα πα...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Οι τηλεοράσεις του κόσμου, που αναμετέδιδαν την τελετή έναρξης
θα έπρεπε να είχαν την ένδειξη, "απομακρύνατε τα παιδιά!"...

Από τον τύπο με τα μαύρα, αριστερά στο βίντεο [σημ. το αφαίρεσαν οι λογοκριτές του διαδικτύου] κάτι κρέμεται και το προβάλλει ο τηλεοπτικός φακός.

Και σ΄αυτό το σατανιστικό αίσχος με τον Μυστικό δείπνο στην θέση του Ιησού μία ευτραφής κυρία και τους 12 Αποστόλους όλους τρανς, οι στίχοι του τραγουδιού έλεγαν:
"Ούτε πλούσιοι ούτε φτωχοί όταν μένουμε εντελώς γυμνοί.
Ανεξάρτητα από το αν είμαστε λεπτοί ή χοντροί, είμαστε απλά γυμνοί.
Ας ζήσουμε με έτσι όπως γεννηθήκαμε! Γυμνοί..."
Επιστροφή και στα σπήλαια! Γιατί όχι;;
Ο,τι ιερό και όσιο υπήρχε στην Ιστορία και στον Πολιτισμό της Γαλλίας το ξεφτίλισαν οι διοργανωτές του σόου της τελετής έναρξης.
Μαζί και το Ολυμπιακό πνεύμα.
Ίσως αυτός να ήταν και ο στόχος της Γαλλικής κατάπτωσης ιδεών, κοινωνικών οραμάτων και κοινωνικού προσανατολισμού, που επιδιώκει η παγκοσμιοποιητική ατζέντα και εφαρμόζει η σημερινή ηγεσία της χώρας.
Οι Γάλλοι παρακολούθησαν μία Αμερικανόφερτη "κουλτούρα", αποφεύγοντας να αναδείξουν την δική τους.
Από την στιγμή, που η ιερή Ολυμπιακή φλόγα έφτασε στην Γαλλία και παραδόθηκε σε μία τραβεστί αντί σε μία σημαίνουσα προσωπικότητα, με κοινωνικές περγαμηνές, η Ολυμπιάδα μετατράπηκε σε μία αποθέωση προπαγάνδας των παγκοσμιοποιητικών αφηγημάτων.
Μία αποκεφαλισμένη Μαρία Αντουανέττα έστελνε φιλάκια στον κόσμο, όσο εξελισσόταν η Γαλλική Επανάσταση. Και ταυτόχρονα η "Κάρμεν" του Μπιζέ, που η υπόθεση του έργου αναδεικνύει την ανηθικότητα, την ανομία και την εξαθλίωση των Γάλλων του 19ου αιώνα, ήρθε και κόλλησε στην εικόνα εντελώς άσχετα.
Μετά, η Φρουρά της Γαλλικής Δημοκρατίας ξεφτιλίστηκε να συνοδεύει χορεύοντας την αρτίστα Αγιου Νακαμούρα. Φαντάσου τους τσολιάδες μας, σε παγκόσμια αναμετάδοση,  να χορεύουν με τον Σάκη.
Αμ και εκείνο στο μηχανικό σιδερένιο άλογο, που ενσάρκωνε τον 4ο ιππότη της Αποκάλυψης, του Θανάτου και των πολέμων τι προσέφερε σε μια "γιορτή της Ειρήνης και της συμφιλίωσης"; Μάλλον αναδείκνυε τα μελλοντικά τους σχέδια.
Ας μην μιλήσω για τις ενδυματολογικές επιλογές και τα σατανικά σιωνιστικά αφηγήματα.
Ας αφήσω τον Μακρόν και τα αποδέλοιπα σούργελα να χειροκροτούν μόνοι τους τ΄αφεντικά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση